Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volkswagen se pregateste sa lanseze noile Caddy si Caddy Cargo

Cele doua modele vor fi foarte diferite de generatia actuala, si totusi li se vor parea familiare celor care sunt deja obisnuiti cu vehiculele producatorului german, deoarece sunt la cel de flexibile si au aceeasi capacitate mare de incarcare, iar functiile care l-au facut pe Caddy atractiv pana acum se pastreaza. Deci, asa cum promite producatorul, a cincea generatie este 100% Caddy, dar 100% noua, si se remarca prin spatiul generos oferit, indiferent ca este folosita la transport, servicii sau de catre familii. Noua utilitara este disponibila cu doua ampatamente. Schitele proiectului pun in evidenta clar linia tavanului, usor inchinata spre spate, ampatamentul care devine mai lung si rotile care, la cerere, sunt mai mari. In plus, luminile pe LED sunt inovatoare, cele din fata extinzand grila si ducand direct spre caroseria cu linii laterale elegante si sportive, iar desenele indica faptul ca sunt mai multe lumini fine aranjate vertical.

Si versiunea pentru transport de pasageri are trasaturi ce ii subliniaza caracterul sportiv, avand ampatamentul mai scurt, dar latime si lungime mai mari, astfel ca multi clienti, inclusiv cei care folosesc masina pentru activitati sportive si petrecerea timpului liber, o vor considera foarte practica si interesanta. O caracteristica aparte este tavanul panoramic mare din sticla, cel mai mare de pe acest segment de vanuri.
Soferul dispune de mai multe sisteme de asistenta decat in trecut, datorita faptului ca noul Caddy este „mereu conectat“, adica devine el insusi un furnizor de internet pe roti.
Vehiculele pentru distributie urbana si versiunile de familie vor fi prezentate in premiera mondiala la final de februarie.

Articole similare

Ad