Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

WD® completeaza gama MY CLOUD® cu solutii dedicate segmentului B2B

WD®, o companie a Western Digital (NASDAQ: WDC), a anuntat extinderea liniei de dispozitive Network Attached Storage cu patru modele.
Noile dispozitive au fost dezvoltate pentru a veni in intampinarea celor care au nevoie de un spatiu de stocare cat mai mare, o protectie a datelor sporita, un management facil si posibilitatea de a realiza streaming de date, aceste cereri venind din partea companiilor mici, a utilizatorilor care lucreaza cu aplicatii solicitante sau de la cei care activeaza in domenii creative.
 

Seria My Cloud Expert include modelul cu doua bay-uri My Cloud EX2100 si modelul My Cloud EX4100 cu patru bay-uri. Cele doua dispozitive reprezinta varianta optima de stocare pentru cei care doresc sa salveze, partajeze, sa realizeze back-up-uri si streaming pentru un volum mare de date; folosesc cea mai noua versiune de procesor Marvell ARMADA™ cu doua nuclee, oferind astfel viteze superioare de citire/ scriere simultan si un streaming de date HD ultra-performant. Capacitatea de stocare este de maxim 24TB.
Seria My Cloud Business include modelul cu doua bay-uri My Cloud DL2100 si modelul cu patru bay-uri DL4100. Produsele ofera o performanta superioara si includ caracteristici de securitate de ultima generatie, potrivite sa raspunda nevoilor companiilor mici. Procesorul folosit este un Intel® Atom™ cu doua nuclee, iar sistemul de operare este bazat pe Linux.

Articole similare

Ad