Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad

WDP investește 19 milioane de euro într-un depozit de 25.000 mp în Transilvania

România generează randamente ale investițiilor peste media proiectelor din alte state unde WDP este prezent, se arată în raportul privind rezultatele financiare pe primul trimestru publicat de companie. Dezvoltatorul belgian are în proiect o nouă investiție logistică în zona Transilvania, în valoare de 19 milioane de euro.

Compania belgiană WDP, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spații logistice din România, a dat publicității rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an. Conform datelor incluse în Raport, după ce a finalizat complet parcurile din Ștefăneștii de Jos (Ilfov) și Dragomirești (Ilfov), WDP finalizează în prezent achiziția de noi suprafețe în regiunea București, investiție în valoare de 10 milioane de euro. În primul trimestru al anului, compania a finalizat construcția unui depozit cu suprafață de 10.000 mp, pentru Decathlon, investiție de 5 milioane de euro.

Deși nu a precizat orașul, dezvoltatorul anunță că va investi în Transilvania, unde a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică pe o suprafață de 25.000 mp, investiția urmând a se ridica la 19 milioane de euro.

Pentru perioada 2019 -2023, compania are în România proiecte logistice de 131 milioane euro, suprafața destinată închirierii depășind 202.000 mp. Printre beneficiarii spațiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie.

Articole similare

Ad