Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Wizz Air anunta reluarea zborurilor de pe aeroportul din Timisoara

Wizz Air anunta ca este pregatita sa-si redeschida baza de la Timisoara incepand cu 1 mai 2020. Reluarea operatiunilor depinde de decizia autoritatilor de a elimina sau prelungi actualele restrictii de zbor catre si dinspre Romania. Daca se vor pastra restrictiile, redeschiderea bazei va fi amanata.

Pentru a ajuta pasagerii si echipajul sa calatoreasca in siguranta si fara griji, Wizz Air a introdus mai multe masuri suplimentare de securitate pentru a sustine distantarea sociala pe parcursul imbarcarii si un nivel crescut de curatenie la bord, arata compania intr-un comunicat de presa. Ca parte din masurile de a proteja sanatatea pasagerilor si echipajului, calatorii ar trebui sa efectueze check-in-ul si orice achizitie de servicii on-line, cum ar fi plata pentru bagaje aditionale, pentru a reduce orice interactiune care nu este esentiala la aeroport. 
 
„Echipajul de cabina va purta masti si manusi pe toata durata zborului si va distribui servetele de igienizare fiecarui pasager. Cumparaturile la bord sunt permise si se recomanda ca plata sa se faca prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic. Wizz Air va continua procedura sa stricta de curatenie zilnica, intreaga aeronava fiind dezinfectata peste noapte conform recomandarilor in vigoare”, mai arata compania. 
 
Incepand cu mai 2020, zborurile din Timisoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franta), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate daca nu vor exista noi restrictii.

Articole similare

Ad