Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Xindao livreaza cu UPS marfuri periculoase ce reprezinta 8-10% din totalul expeditiilor

Xindao, unul dintre cei mari clienti ai UPS Romania, livreaza powerbank-uri, ce intra sub incidenta regulamentelor internationale privind transportul marfurilor periculoase. In total, marfurile periculoase reprezinta 8-10% din totalul expeditiilor Xindao.
Furnizorul de produse promotionale si cadouri pentru segmentul business si-a relocat in 2014 procesul de productie din Olanda in Romania, unde opereaza prin intermediul filialei sale, tipografia si imprimeria Printmasters, avand o unitate de productie si un centru de logistica de 16.000 mp si peste 280 de angajati.
 

Compania a avut nevoie de o transformare completa a lantului de aprovizionare pentru a-si mentine serviciile la un nivel inalt de calitate intr-un moment de dezvoltare a afacerii si pentru a continua sa deserveasca clientii din peste 80 de destinatii europene si internationale. O conditie esentiala a fost gasirea unei solutii care sa includa colectarea zilnica de la fabrica dupa-amiaza tarziu, astfel incat comenzile sa poata fi prelucrate si apoi colectate de la unitatea de productie in aceeasi zi. „Avand in vedere volumul foarte mare de colete, UPS a pus la dispozitia exclusiva a Xindao un camion pentru a colecta si transporta zilnic coletele Xindao catre centrul operational UPS din aeroportul Cluj-Napoca. UPS a accelerat, de asemenea, procedurile vamale pentru transporturile internationale prin implementarea unui proces de pre-vamuire. UPS se ocupa de procedurile vamale in baza facturilor si a altor documente furnizate de Xindao, inainte ca pachetele sa ajunga la centrul UPS si la biroul vamal respectiv. Aceasta procedura permite ca eventualele probleme sa fie identificate, rezolvate si corectate inainte ca pachetele sa ajunga la biroul vamal de la centrul UPS. Astfel, ultima etapa din procesul de vamuire se desfasoara rapid si fara probleme si toate coletele parasesc tara in aceeasi zi“, se arata intr-un comunicat al companiei de curierat.
Xindao a inregistrat o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro in 2017 si se asteapta sa ajunga la 85 de milioane de euro la sfarsitul acestui an. Filiala locala este localizata in Cicarlau, judetul Maramures, in apropiere de granita cu Ungaria. Produsele sale sunt exportate in peste 80 de tari, primele zece destinatii fiind: Franta, Elvetia, Olanda, Germania, Republica Ceha, Ungaria, Marea Britanie, Norvegia, Croatia si Spania. Cu toate acestea, in ultimii ani, pietele emergente din Europa de Est se dezvolta rapid si se dovedesc a fi extrem de atractive pentru companie. In prezent, peste 1.000 de colete parasesc saptamanal fabrica companiei Xindao, fiind livrate cu succes clientilor din 26 de tari din UE si din alte 56 de tari din intreaga lume.

Articole similare