Cu 98% indicatori realizati, INSTRA se apropie de final. Avand o durata de implementare de 36 de luni, proiectul – finantat prin POSDRU – reprezinta in cele din urma o poveste de succes in aceasta linie de finantare.
Proiectul INSTRA, care a avut momentele sale de dificultate, poate fi, prin nivelul de indeplinire a indicatorilor si prin coerenta activitatilor, un exemplu pentru alti beneficiari. Despre cum s-au depasit blocajele, cum s-au rezolvat situatiile de criza, despre intregul proces de implementare, de la constituirea echipelor si a grupului tinta pana la conceptul final al programelor de instruire, vom vorbi in „Ghidul de bune practici INSTRA“, ce va putea fi accesat pe www.instra.ro.
Ghidul este realizat de catre echipele de implementare ale tuturor partenerilor implicati in proiect – Uniunea Romana de Transport Public, UPB-CEPETET-Universitatea Politehnica Bucuresti, ENERO-Centrul pentru Promovarea Energiei Curate si Eficiente in Romania, Regia Autonoma de Transport Bucuresti, AGIR-Asociatia Generala a Inginerilor din Romania – si se bazeaza pe datele culese din instruirea a 3.000 de angajati ai operatorilor de transport public din toata tara si mai ales pe experienta unei activitati de peste trei ani.
Ghidul de bune practici INSTRA, util tuturor celor care implementeaza proiecte POSDRU, va fi lansat cu prilejul seminarului de diseminare a rezultatelor Instra, care va avea loc pe 30 iunie a.c. la Bucuresti. Tot in cadrul seminarului vor fi prezentate rezultatele si analizele specifice ale proiectului.
Instruirea angajatilor este cea mai importanta provocare a managementului din acest deceniu. Compania obtine un profit mai mare doar cu oameni informati si bine organizati. Acest lucru este foarte important pentru companiile care au obiectivul de a se departaja de concurenta prin servicii de calitate. Pentru mai multe detalii privind INSTRA, vizitati site-ul nostru www.instra.ro.