News  | 
19.05.2017 / 
Trafic Media

Componenta de transport a conferintei Tranzit de pe 26 mai de la Bucuresti va fi reprezentata de doua dezbateri grupate in jurul a doua teme de maxim interes pentru firmele care fac transport international: formularele A1 si preturile RCA.
Pentru prima tema, conducerea Directiei Internationale din cadrul Casei Natioale de Pensii Publice va raspunde intrebarilor celor interesati de diferite aspecte inca neclare pentru transportatori, in timp ce reprezentanti ai caselor de expeditii vor explica in ce masura acesea ar putea fi de ajutor pentru a adminsitra cursele externe ale firmelor de transport mai mici care lucreaza preponderent la intracomunitar, astfel incat sa indeplineasca conditiile de cifra de afaceri pe Romania solicitate la dosar pentru eliberarea A1.
 

De asemenea, reprezentantii asociatiilor profesionale ale transportatorilor si firme de asigurari vor explica efectele noii Legi a RCA pentru firmele de transport.

Programul complet al conferintei il puteti consulta aici.

Va puteti inscrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , la telefon 021 777 06 98 / 021 777 06 99 sau completand formularul de inregistrare.

,

Comentarii (0)
Au mai ramas 1000 caractere

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!
Cancel or