Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

12 semiremorci Krone au ajuns la început de an la Hornbach

Sub motto-ul „Un an nou, nou echipamente de transport“, Hornbach Baumarkt AG a recepționat a 11-a semiremorcă Profi Liner și prima dintre cele 11 trailere noi pentru transport de materiale de construcții, toate de la Krone, producător cu care colaborează din anii 1990 și de la care inițial achiziționa doar cutii mobile. Între timp Hornbach a ajuns să folosească așa-numitele semiremorci reciclabile de linie, în număr de 11, alături de o semiremorcă folosită ca vehicul promoțional.

Interesul Hornbach pentru investiții se datorează faptului că în ultimii ani, nu doar în 2020, pe fondul pandemiei, oamenii au investit în locuințele și grădinile lor și au făcut proiecte mai mici sau mai mari de modernizare. Iar flota proprie îi conferă companiei mai multă flexibilitate în livrarea către clienți – comercianți de materiale de construcții, meșteșugari ș.a. – chiar pe șantierele lor, a produselor necesare.

Hornbach are 161 magazine DIY în nouă țări europene, o suprafață totală de vânzare de 1.900.000 m2 (adică o medie de 11.800 m2/magazin) și are și centre online în toate țările în care este prezent.

Articole similare

Ad