Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

120 de semiremorci frigorifice Krone pentru Marea Britanie

Krone a livrat la jumatatea lui mai 120 de semiremorci frigorifice companiei FreshLinc, care ofera servicii de transport pentru retaileri, producatori de alimente si importatori. Una dintre ele a fost inscriptionata dupa un desen facut de fiica de sase ani a unui furnizor al FreshLinc, ca semn de recunostinta la adresa industriei de transport, a Serviciului National de Sanatate (NHS) si a eforturilor depuse in timpul pandemiei Covid-19. 
Desenul a fost parte a unui proiect scolar si va putea fi vazut acum in Marea Britanie, pe soselele pe care va circula camionul, dar numai dupa ce va face un tur al azilelor si spitalelor din Regat, pentru a le multumi medicilor si asistentelor din linia intai. 
FreshLinc are 400 de camioane si 1.000 de semiremorci si face transport in Marea Britanie, Irlanda si pe continent, sub forma de circuite de sapte zile. Iar recenta achizitie de semiremorci Krone a fost necesara deoarece volumele de activitate ale FreshLinc cresc continuu, cata vreme clientii au incredere in serviciile companiei, iar increderea este, mai ales in aceasta perioada dificila, conditia de baza a oricarui parteneriat.
Operatorul are peste 6.000 de incarcari mixte pe saptamana, in diverse tipuri de suprastructuri – semiremorci cu temperatura controlata sau ambientala, containere, cu macara, pentru marfuri vrac si pentru activitati de horticultura.
FreshLinc are sediul central in Spalding, Lincolnshire, si cinci hub-uri in West Yorkshire, Gloucestershire, Cambridgeshire, Kent si in Olanda, si ofera in plus servicii de management al comenzilor, depozitare, picking, etichetare, cross-docking s.a.
Din flota totala, 200 de vehicule sunt Krone Cool Liner cu una sau doua temperaturi, concepute special pentru o gama diversa de aplicatii, si care au fost alese si pentru ca au o valoare reziduala buna. 

Articole similare

Ad