Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz, primul producător cu omologare de tip pentru frigorifica 100% electrică echipată cu e-axle

Schmitz Cargobull este primul producător de remorci care a inclus axa electrică generatoare pe semiremorca S.KOe Cool în omologarea de tip, consolidându-și reputația de pionier al industriei. Aprobarea a fost acordată oficial de Autoritatea Federală Germană pentru Transport Motorizat (Kraftfahrtbundesamt).

S.KOe Cool îndeplinește toate cerințele legale relevante din UE privind siguranța, mediul și producția și a dovedit asta în timpul unor teste specifice la care au fost supuse și vehiculul în ansamblul său, și componentele. Sistemele au fost aprobate cu sprijinul TÜV Rheinland, iar testul necesar pentru omologarea semiremorcii complet electrice cu trei axe S.KOe Cool a fost efectuat de serviciul tehnic al SGS TÜV.

Datorită acestei omologări, cumpărătorii nu mai au nevoie să facă niciun efort de testare suplimentară.
S.KOe Cool se mai mândrește cu faptul că a primit recent Premiul German pentru Proiecte de Sustenabilitate la categoria „Tehnologie – Energie“. Aceasta are agregat frigorific S.CUe cu aceleași performanțe ca ale unuia diesel și pachet de baterii ce asigură o autonomie de 5-18 ore. Mai exact, cinci ore pentru bunuri congelate la -22 grade Celsius, 5,5 ore pentru două temperaturi, -22 grade Celsius și 2-5 grade Celsius pentru carne și fructe, nouă ore pentru fructe și carne la 2-5 grade Celsius și 18 ore pentru fructe și carne într-o jumătate a semiremorcii și ambalaje, fără temperatură controlată, în a doua jumătate. Toate aceste performanțe au fost determinate în condițiile unei temperaturi exterioare de 17 grade Celșius. Timpul de încărcare este de două ore, iar e-axle încarcă bateria recuperând energie în timpul condusului.

Articole similare

Ad