Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss oferă servicii personalizate pentru cele mai renumite băuturi spirtoase din China

  • Foto: Gebrüder Weiss

Compania internațională de logistică și transport, Gebrüder Weiss furnizează soluții complete de comerț electronic pentru unele dintre cele mai importante și prestigioase mărci de baijiu din China.

Băutura spirtoasă baijiu este fabricată din cereale fermentate, sorg, sau alte cereale, fiind considerată băutura națională a Chinei și una dintre cele mai vechi și populare spirtoase la nivel global. Brandurile premium de baijiu sunt considerate bunuri de lux și simboluri ale statutului în China.

„Am înființat un depozit în orașul Chengdu din vestul Chinei și am dezvoltat o soluție logistică concepută pentru a îndeplini cerințele specifice ale mărcilor de băuturi spirtoase de înaltă calitate”, menționează Yongquan Chen, directorul general al Gebrüder Weiss în China.

Gebrüder Weiss operează 19 sucursale în China, oferind servicii de la depozitarea, ambalarea, livrarea, asigurarea și trasabilitatea transportului, până la suport pentru clienți. Astfel, datele unei comenzi online sunt trimise direct către Gebrüder Weiss pentru procesare, urmând ca produsele să fie colectate, inspectate, codificate și ambalate înainte de expediere. Multe dintre aceste băuturi spirtoase provin din Chengdu, un important centru economic și de transport din provincia Sichuan, unde Gebrüder Weiss are o locație din 2006.

Gebrüder Weiss oferă servicii de logistică pentru diverse mărci de baijiu, inclusiv Quanxing, Fenggu, Jiangkouchun, Sichuan Liquor Group (Chidu) și Xiaojiaolou. Wang Xikai, șeful departamentului de comerț electronic de la Quanxing, afirmă că serviciile Gebrüder Weiss au îmbunătățit logistica și au redus deteriorările produselor în timpul transportului, ceea ce a optimizat experiența de cumpărare a clienților și a ajutat compania să rămână competitivă în comerțul electronic.

„Dacă băuturile spirtoase în sine și ambalajele nu sunt gestionate și urmărite în mod profesionist, acest lucru permite produselor false să pătrundă pe piață, ceea ce afectează reputația mărcii și subminează încrederea clienților”, explică Yongquan Chen.

Flexibilitatea, timpii rapizi de răspuns și serviciile de încredere sunt esențiale pentru ca mărcile să se adapteze la schimbările în comportamentul consumatorilor și modelele de consum. Trasabilitatea garantează autenticitatea produselor, în special pentru baijiu-ul de lux, unde clienții trebuie să fie siguri că produsele sunt originale. Yongquan Chen subliniază importanța verificării autenticității produselor returnate printr-un sistem de urmărire cu coduri QR unice și numere de comandă. Sistemul de depozitare asigură alocarea corectă a dimensiunilor pentru colete, iar echipa de servicii pentru clienți gestionează eficient problemele post-vânzare, cum ar fi comenzile întârziate sau schimbările de adresă.

Articole similare

Ad