Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cometex deschide Retail Park Dej, primul centrul comercial din orașul Cluj

Cometex, dezvoltatorul imobiliar de parcuri retail – parte al grupului Altex România, a inaugurat pe 6 aprilie Retail Park Dej, singurul centru comercial din oraș situat în județul Cluj. Parcul de retail deține o suprafață închiriabilă (GLA) de peste 7.000 mp și s-a ridicat la o investiție de peste 10,5 milioane de euro.

Potrivit dezvoltatorului, hipermarketul principal este Kaufland, urmate de branduri, precum ALTEX, Sinsay, Jysk, Pepco, Deichmann, DM, Takko, Animax, Noriel, Lemnul Verde și Contessa. Gradul de ocupare fiind ocupat 100%.

Noul proiect beneficiază de panouri fotovoltaice și stații de încărcare pentru mașini electrice, ceea ce îi va permite companiei să îmbunătățească consumul de energie convențională. 

Planul de extindere al companiei Cometex pentru următorii doi ani include peste 20 de proiecte de retail, depășind cifra de 200.000 mp de suprafață închiriabilă.

În prezent, portofoliul Cometex conține zece parcuri de retail, un centru comercial în Brașov, 15 magazine Altex și alte două magazine Media Galaxy de tip „stand alone”.

„Suntem încântați să inaugurăm acest centru comercial modern în orașul Dej și să contribuim la dezvoltarea economică a acestei zone. Acest nou proiect este o expresie a angajamentului nostru de a oferi servicii de calitate și de a satisface nevoile și preferințele clienților. În plus, investim în reducerea amprentei de carbon prin implementarea de sisteme de producere a energiei verzi, în parcurile de retail.”,

a declarat Adrian Urdă, Director General Cometex, potrivit Ziarului Financiar.

Articole similare

Ad