Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Zitec anunță deschiderea unui magazin online al Agrii România

Liderul pe piața de IT & digital marketing din România, Zitec a dezvoltat un nou magazin online pentru cel mai important furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante și sfaturi tehnice de pe piața națională, Agrii România.

Magazinul este inițiat pe platforma Magento 2 și vine în ajutorul fermierilor mici sau persoanelor fizice, cu un catalog de produse variate și un proces de plasare a comenzilor mai simplu și mai rapid.

Noul magazin online aduce îmbunătățiri semnificative la nivel de infrastructură tehnică, cuprinzând fluxurile de primire și procesarea comenzilor, integrarea cu metodele de plată și livrare, dar și nivelul interfeței cu utilizatorii finali. Cu acest prilej, Agrii România va răspunde nevoii tot mai accentuate pentru o platformă de cumpărare adaptată cerințelor specifice ale consumatorilor și îi va susține prin furnizarea de produse și soluții agricole inteligente.

„Observăm deja că digitalizarea ajunge în tot mai multe domenii de activitate. Agricultura, deși poate percepută printr-o prismă mai tradițională, este un sector cât se poate de modern în prezent. Este nevoie însă nu doar de utilaje de ultimă generație, ci și de soluții eCommerce la fel de actuale, pentru ca fermierii să poată avea acces facil și rapid la sprijinul de care au nevoie, fie că e vorba de achiziția unor soluții agricole sau despre primirea unor recomandări personalizate.”,

a precizat Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec.

Platforma se integrează direct cu sistemele interne de administrare a stocurilor, a facturării și a livrării, existând o vizibilitate mai mare și un control în gestionarea produselor și a clienților. Toate aceste schimbări de back-office vor aduce îmbunătățiri concrete la nivelul UI/UX, pentru ca fiecare client să poată avea o experiență de cumpărare simplă și plăcută.

Mai mult, clienții au acces rapid la peste 1.100 de produse pe care Agrii România le oferă spre vânzare, acestea fiind livrate prompt către fermieri cu livrare la destinație în două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

„Platforma magazin.agrii.ro este integrată și conectată cu toate platformele de marketing utilizate în prezent, ceea ce ne ajută să extindem prezența și impactul în mediul online”,

a precizat Anca Bucur, eCommerce Product Owner, Agrii România.

„Agrii România este un partener de încredere pentru agricultorii din țară. Preocuparea permanentă pentru clienții noștri ne-a făcut să evoluăm, ca să putem răspunde mereu nevoilor lor actuale. Am găsit în Zitec un partener de încredere, au înțeles rapid ceea ce dorim și ne-au oferit tot suportul în vederea dezvoltării noii platforme de eCommerce, care ne aduce mai aproape de clienții noștri.”,

a adăugat Alexandru Belei, IT Applications Manager, Agrii România.

Articole similare

Ad