Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

KMG International introduce conceptul „hei” în stațiile Rompetrol din Republica Moldova

Grupul KMG International (Rompetrol) inaugurează prima benzinărie Rompetrol de tip “hei&coffee” în Chișinău, Republica Moldova. Subsidiara sa locală, Rompetrol Moldova este situată la ieșirea din oraș spre aeroport, pe strada Dacia 54/1, ceea ce marchează o nouă etapă în strategia sa de consolidare și de dezvoltare a activităților de profil din zona Mării Negre.

Noua stație Rompetrol de tip hei&coffee se întinde pe o suprafață totală de aproape 1.245 mp, include un magazin de peste 210 mp pentru produse alimentare și non-alimentare, o cafenea de 110 mp dedicată produselor hei&coffee și o terasă în aer liber. Cu un total de 76 de locuri disponibile în cafenea și pe terasă, stația dispune de 3 puncte de alimentare cu carburanți pentru autoturisme și un sistem de iluminat modern cu tehnologie LED pentru consum redus de energie.

Lucrările de construcţie respectă conceptul de retail hei&coffee, introdus de KMG International, care oferă o experiență diversificată, inclusiv specialități de cafea de origine și un magazin premium, cu accent pe confort și responsabilitate față de mediu și producătorii locali.

Clienți pot beneficia de produse petroliere de o calitate superioară, inclusiv benzină Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5, motorină Efix și motorină Efix S55, iar în curând, de un skid de alimentare cu gaz petrol lichefiat (GPL). Produsele comercializate sunt asigurate de la rafinăria Petromidia, cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din sud-estul Europei.

În prezent, numărul total al benzinăriilor Rompetrol din Chișinău a ajuns la 44, în timp ce la nivelul Republicii Moldova se cifrează la 94. Rompetrol Moldova are aproximativ 1.000 de angajați la nivel național, consolidându-și poziția ca principal furnizor de produse petroliere, fiind si unul dintre cei importanți jucători din segmentul de retail din țară. Grupul KMG International, deținătorul brandului Rompetrol, a încheiat anul 2023 cu un total de 1.565 de puncte de distribuție în țările din regiune, precum Moldova, România, Bulgaria și Georgia.

„Această staţie este o premieră pentru Republica Moldova. Obiectivul nostru este să menţinem standardul de calitate al carburanţilor comercializaţi cu care i-am obişnuit pe clienţii noştri de la introducerea brandului Rompetrol în Republica Moldova şi să extindem reţeaua actuală în acord cu ambiţiile de dezvoltare ale companiei. Noua staţie a permis crearea a 20 de noi locuri de muncă, precum şi implicarea unor furnizori locali în modernizarea ei.’’,

a precizat  Bulat Rakhmetov, Director General al Rompetrol Moldova.

Articole similare

Ad