Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility introduce funcția telematică DKV LIVE în DKV BOX EUROPE

  • Foto: DKV Mobility

DKV Mobility, platforma europeană B2B pentru plăți și soluții pe drumuri, a lansat o nouă funcție telematică în DKV BOX EUROPE, extinzând astfel gama de servicii digitale pe care o oferă. Astfel, clienții DKV Mobility pot utiliza DKV BOX EUROPE nu numai pentru decontarea taxelor de drum în 16 țări europene, ci și pentru alte funcționalități digitale, precum gestionarea combustibilului, urmărirea vehiculelor prin GPS și planificarea excursiilor.

Prin intermediul funcției telematice DKV LIVE, care poate fi configurat și actualizat „over-the-air” (prin internet, fără a fi nevoie de înlocuirea sau atașarea de hardware suplimentar), utilizatorii pot beneficia de două funcționalități importante într-un singur dispozitiv. Aceste funcții și beneficii includ economie de timp și bani.

DKV LIVE oferă un sistem telematic complet, care permite dispecerilor să direcționeze șoferii către stațiile de alimentare preferate, optimizând astfel costurile de operare. Atunci când șoferii ajung la punctele de descărcare, dispecerii primesc notificări directe, reducând astfel necesitatea convorbirilor telefonice. Prin DKV LIVE, dispecerii pot urmări dacă șoferii aleg cel mai bun traseu posibil și pot accesa date clare, care pot fi adăugate la jurnalul de bord. De asemenea, DKV LIVE permite o perspectivă cuprinzătoare și oferă instrumente pentru digitalizarea transportului de zi cu zi și a activităților de lucru pentru dispeceri și șoferi.

„Cu DKV LIVE disponibil pe DKV BOX EUROPE, oferim două funcționalități și beneficii importante – economie de timp și de bani – într-un singur dispozitiv. Utilizatorul poate adăuga în mod convenabil acest serviciu la DKV BOX EUROPE ori de câte ori are nevoie, îl poate configura over-the-air și poate începe imediat să beneficieze de funcțiile digitale atașate acestuia. Astfel, continuăm să ne extindem oferta în materie de soluții digitale modulare, personalizate, pentru a crește transparența și eficiența pentru clienții noștri.”,

a declarat Manuel von Mohrenschildt, Director Partner & Solution Sales la DKV Mobility.

Articole similare

Ad