Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility permite clienților săi să efectueze tranzacții de alimentare direct din vehiculele lor în diverse țări europene

  • Foto: DKV Mobility

Platforma europeană B2B DKV Mobility a anunțat extinderea rețelei sale de acceptare pentru cardul său digital de carburant – funcția APP&GO din aplicația DKV Mobility.

Prin această extindere, clienții DKV Mobility pot acum să își efectueze tranzacțiile de realimentare direct din vehiculul lor, folosind APP&GO, la 140 de stații de alimentare cu combustibil de brand Sprint și GO din Germania. Acest lucru aduce rețeaua de acceptare APP&GO la aproximativ 5.000 de stații de benzină în mai multe țări europene, inclusiv Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Austria, Polonia, Spania, Republica Cehă și Ungaria.

Sven Mehringer, directorul general pentru servicii energetice și vehicule la DKV Mobility, a subliniat că această extindere permite companiei să ofere tehnologii digitale avansate și clienților săi de flote comerciale, în mod similar cu soluțiile disponibile pentru utilizatorii privați. De asemenea, a menționat parteneriatul cu Sprint și tranziția de la cardurile clasice de carburant la servicii digitale, precum APP&GO.

Ralf Krohn, directorul general la Sprint, și-a exprimat entuziasmul de a colabora cu DKV Mobility și de a contribui la digitalizarea rețelei lor, precum și a industriei în ansamblu.

Din punct de vedere tehnic, funcția APP&GO este dezvoltată pe platforma Connected Fueling furnizată de PACE Telematics GmbH, cu sediul în Karlsruhe. DKV Mobility deține o participație minoritară în această companie începând din septembrie 2020.

Articole similare

Ad