Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Carrier Transicold sporește electrificarea lanțului frigorific cu noul Syberia eCool pentru camioane electrice

Carrier Transicold a început producția inițială a unei noi unități de control al temperaturii Syberia eCool, complet electrice, continuând electrificarea seriei eCool a companiei și demonstrând și mai mult angajamentul său față de sustenabilitate. Compatibil cu majoritatea camioanelor electrice, noul sistem oferă zero emisii directe ale motorului și o funcționare cu nivel de zgomot foarte redus, ceea ce îl face soluția ideală pentru livrările urbane complet electrice.

Prezentat pentru prima dată la IAA Transportation 2022, Carrier Transicold Syberia eCool este disponibil acum în cantități limitate, atât în configurații cu o singură temperatură, cât și în configurații cu mai multe temperaturi, urmând să fie disponibil pe scară largă pentru clienți în 2024.

Sistemul combină o unitate de refrigerare fără motor Carrier Transicold Syberia 14 montată frontal, aflată în curs de testare pe teren, cu cutia de alimentare foarte eficientă a companiei. Cutia de alimentare convertește curentul de înaltă tensiune provenit direct de la grupul motopropulsor al vehiculului în curent alternativ de 400 V necesar pentru a acționa unitatea, eliminând emisiile directe fără a afecta semnificativ autonomia sau performanța de refrigerare.

„Ne-am propus provocarea de a dezvolta o soluție complet electrică, ușor de instalat, care să asigure un consum redus de energie fără a pierde din eficiență”, a declarat Scott Dargan, director general pentru Marea Britanie și Europa de Nord la Carrier Transicold. “„Syberia eCool este acel produs. Subliniază capacitatea noastră de a răspunde provocărilor legate de distribuția electrică urbană, oferind un răspuns eficient și rentabil la interesul tot mai mare al clienților noștri pentru operarea camioanelor complet electrice.”

Arhitectura complet electrică existentă a unității Carrier Transicold Syberia înseamnă că versiunea eCool oferă efectiv o instalare plug-and-play atunci când este combinată cu cutia de alimentare, oferind o eficiență de peste 95% atunci când convertește energia de la transmisia electrică pentru a alimenta sistemul de refrigerare. Configurația completă funcționează, de asemenea, sub standardul PIEK de 60 db(A), ceea ce, pe lângă acreditările sale privind emisiile, înseamnă că oferă soluția supremă pentru înăsprirea reglementărilor din interiorul orașelor și din mediul urban, creând în același timp un mediu de lucru mai armonios pentru șoferi. Noul Syberia eCool va sprijini obiectivele de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) ale Carrier pentru 2030, printre care se numără sprijinirea clienților săi pentru a evita peste 1 gigaton de emisii de gaze cu efect de seră.

Articole similare

Ad