Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Blocaj în trafic pe sensul de mers spre Austria de până la 70 km, după sărbătorile legale

Pe autostrăzile A8 și A93, în direcția Tirol, a fost nevoie de multă răbdare în dimineața zilei de 26 aprilie, mai ales din partea șoferilor de camioane. În momentul de vârf, a existat un ambuteiaj total de aproape 70 km, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției.

Motivul a fost sărbătoarea italiană „Festa della liberazione” (Ziua eliberării Italiei), marți, 25 aprilie. Prin urmare, Tirolul a emis o interdicție pentru camioane. Camioanele au fost respinse la frontieră și au fost nevoite să aștepte pe partea bavareză. Parcările au fost complet supraîncărcate.

Inițial, autoritățile din Tirol au permis doar 100-150 de camioane pe oră să treacă granița începând de miercuri dimineața de la ora 05:00. Limita a fost ridicată abia în jurul orei 10:00. La prânz, potrivit purtătorului de cuvânt, pe A8, în direcția Salzburg, exista încă un ambuteiaj de 20 km. Pe A93, traficul era încă blocat pe o distanță de 4 km. Potrivit poliției, se aștepta ca blocajele în trafic să continue până după-amiaza târziu. Purtătorul de cuvânt a subliniat că este de sperat că nu vor avea loc accidente, care ar putea agrava din nou situația.

Articole similare

Ad