Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dumagas a vandut divizia de transport cisterne alimentare catre Klacska

Dumagas Transport SA anunta definitivarea procesului de transfer de activitate al Diviziei de Transport cu cisterne pentru produse alimentare catre compania Klacska Romania SRL, parte a grupului E-b-trans. Tranzactia reprezinta transferul flotei, al personalului si al contractelor clientilor.
“Acest transfer de afacere vine ca o continuare a planului companiei Dumagas de a se concentra asupra activitatilor principale ale companiei. Ambele companii au depus toate eforturile pentru ca aceasta tranzitie sa se desfasoare in conditii optime”, a precizat Mircea Vlah, director general Dumagas Transport.
 

Reamintim ca Dumagas a mai vandut la sfarsitul anului trecut afacerea de logistica de marfuri ambientale, concentrata la Bucuresti, catre Van Moer.
Compania a inregistrat in 2015 cea mai buna performanta financiara a ultimilor 10 ani. Dumagas Transport a obtinut la finalul anului 2015 o cifra de afaceri de 42 de milioane de euro si un usor profit fata de anul 2014 cand compania inregistra pierderi in valoare de 4,5 milioane de euro la o cifra de afaceri tot de 42 de milioane de euro.
Investitiile planificate pentru 2016 se incadreaza in intervalul 3-4 milioane de euro si vor fi directionate catre modernizarea flotei in zona de transport international la prelate, de distributie nationala cu temperatura controlata si eficientizarea infrastructurii de IT si comunicare. De asemenea, transportul si logistica nationala de frig reprezinta un obiectiv strategic pentru 2016-2017 in vederea pozitionarii companiei ca jucator principal in segmentul distributiei de marfuri perisabile din Romania.

Articole similare

Ad