Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bridgestone lansează noul Turanza All Season 6

Bridgestone, lider global în dezvoltarea de anvelope și soluții de mobilitate durabilă, a anunțat lansarea Turanza All Season 6, noua sa anvelopă premium touring pentru toate sezoanele, care dispune de tehnologia ENLITEN Technology.

Concepută pentru a funcționa pe tot parcursul anului, Bridgestone Turanza All Season 6 a fost dezvoltată pe baza unui studiu de piață cuprinzător realizat în rândul a mii de șoferi europeni.

Această lansare vine în urma unei creșteri puternice a pieței către anvelopele all-season observate de la lansarea predecesorului Bridgestone Turanza All Season 6 în 2018 – segmentul reprezentând acum 21% din piața europeană. Șoferii care nu se confruntă cu condiții dificile de iarnă sau care își folosesc mașinile pe drumuri urbane tratate, optează din ce în ce mai mult pentru confortul unei anvelope all season.

Bridgestone Turanza All Season 6 este conceput pentru a-i ajuta pe șoferi să păstreze controlul chiar și în condiții stresante pe tot parcursul anului – indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice.

Bridgestone Turanza All Season 6 excelează în trei domenii cheie:

Performanță de frânare remarcabilă în toate anotimpurile: conform testelor efectuate de unul dintre cele mai respectate institute independente de testare auto din Europa, TÜV SÜD, Bridgestone Turanza All Season 6 oferă cea mai bună frânare pe carosabil umed din clasa sa și performanțe excelente de frânare atât pe carosabil uscat, cât și în condiții de zăpadă.

Performanță excepțională pe zăpadă: De asemenea, TÜV SÜD a confirmat capacitățile puternice ale modelului Bridgestone Turanza All Season 6 în ceea ce privește aderența pe zăpadă, frânarea, virajele și manevrabilitatea – ceea ce, împreună cu marcajul 3PMSF, garantează că poate face față cu succes provocărilor de iarnă.

Kilometraj superior: Bridgestone Turanza All Season 6 demonstrează o îmbunătățire cu 20% față de predecesorul său, Bridgestone Weather Control A005 EVO.

„Am ascultat mii de șoferi din întreaga Europă în timp ce am dezvoltat Bridgestone Turanza All Season 6. Prin obținerea unei înțelegeri cu adevărat holistice a provocărilor de zi cu zi ale șoferilor, suntem capabili să extindem și să îmbunătățim continuu portofoliul nostru de produse pentru a răspunde nevoilor lor. Dezvoltat în conformitate cu angajamentul E8 al Bridgestone, Turanza All Season 6 exemplifică dorința noastră continuă de a inova în materie de produse, fiind una dintre cele cinci noi anvelope de consum care vor fi lansate în 2023 – iar această lansare este deosebit de oportună, deoarece răspunde cererii tot mai mari a pieței anvelopelor all season în Europa, observată în ultimii ani.”,

a declarat Emilio Tiberio, CTO și COO la Bridgestone EMIA.

Bridgestone Turanza All Season 6 este proiectată cu ENLITEN, o combinație de tehnologii de ultimă generație pentru a oferi siguranță maximă, performanță excepțională a anvelopei și caracteristici îmbunătățite de sustenabilitate, asigurând că anvelopele Bridgestone sunt pregătite pentru vehicule electrice. Bridgestone Turanza All Season 6 prezintă un design optimizat al modelului, o retenție fără zăpadă, un nou produs pentru un contact îmbunătățit cu asfaltul și un echilibru îmbunătățit al evacuării apei și al performanțelor.

Dezvoltată și fabricată în Europa, Bridgestone Turanza All Season 6 este concepută pentru autoturisme și SUV-uri, inclusiv pentru vehicule electrice și pe gaz. Anvelopa premium va fi disponibilă în 85 de dimensiuni, de la 16″ la 21″, acoperind 96% din cererea de roți de dimensiuni mari din segmentul touring all season.

Articole similare

Ad