Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift lansează Combi-CB70E

Combilift a lansat stivuitorul electric Combi-CB70E, al doilea dintre cele cinci produse noi planificate să marcheze aniversarea a 25 de ani de activitate în 2023, cu prilejul salonului internațional de lemn și prelucrarea lemnului de la Hanovra.

Cu o capacitate de ridicare de 7.000 kg, Combi-CB70E este o nouă completare a gamei în continuă creștere de echipamente electrice a producătorului irlandez, care oferă performanțe foarte bune în exploatare, ergonomie și autonomie extinsă a bateriei. Utilajul, în imaginea vibrantă Combi-verde, se mândrește cu distincția de a fi cel mai scurt stivuitor cu contragreutate de 7 t de pe piață, beneficiind, în același timp, de capacitatea multidirecțională, ce permite manevrarea cu urușință a încărcăturilor lungi și/sau voluminoase.

Caracteristicile de design încorporate în Combi-CB70E sunt anvelopele mari, super-elastice, și ampatamentul compact. Operatorul beneficiază de tot confortul la lucru, grație coloanei de direcție basculabile, direcției hidraulice și scaunului Grammer MSG65.

Noua funcție Auto Swivel a scaunului este disponibilă opțional. Odată cuplată, aceasta permite rotirea automată a scaunului și a cotierei cu 15 grade la dreapta sau la stânga, pentru a se alinia cu direcția de deplasare selectată de operator, reducând efortul șoferului în special atunci când se deplasează în marșarier. (Cerere în curs de brevet nr. 2305983.5)

Combi-CB70E dispune, de asemenea, de tracțiune electrică independentă, patentată internațional de Combilift și premiată Red Dot, care oferă tuturor roților motrice din față și din spate control 100% al tracțiunii. Acest lucru anulează necesitatea blocării diferențialului pe suprafețele alunecoase și reduce semnificativ tendința de răsucire a încărcăturii atunci când echipamentul se deplasează în lateral. Fiecare unitate electrică include sistem de parcare și frânare dinamică regenerativă pentru eficiență energetică.

Tehnologia de ultimă generație, durată extinsă a bateriei și ergonomie excepțională, combinate cu toate avantajele gamei Combi-CB, fac din noul model cel mai puternic stivuitor electric multidirecțional compact de până acum.

Articole similare

Ad