Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift câştigă premiul Energia la categoria „Family Business of the Year” 2021

Energia, cel mai mare furnizor de energie „verde” din Irlanda, a oferit recent premiile sale tradiţionale, acordate afacerilor de familie irlandeze. Combilift a fost printre cele 19 companii premiate, primind la ediţia din acest an cea mai valoroasă distincţie: „Family Business of the Year” 2021.

Premiile Energia celebrează generații de familii care lucrează împreună, iar ceremonia de anul acesta s-a concentrat pe onorarea afacerilor care au demonstrat un leadership și o rezistență remarcabile în timpul pandemiei de Covid-19, continuând să prospere și să crească.

Aproximativ 200 de companii de familie au fost înscrise în competiţia din acest an.

Combilift a fost nominalizat la două categorii, Innovative Family Business Award și Manufacturing & Engineering Family Business of the Year. Întrucât a obţinut locul întâi la ambele, Combilift şi-a adjudecat, în final, cel mai important trofeu: „Family Business of the Year” 2021.

CEO-ul și cofondatorul Combilift, Martin McVicar, a declarat: „Combilift este încântată să primească premiile pentru ambele categorii și, desigur, premiul general pentru afaceri de familie. Dorim să mulțumim sponsorilor premiilor noastre, Energia și, de asemenea, NSIA, precum și juriului pentru recunoașterea companiei noastre și a realizărilor sale cu aceste distincții prestigioase. Suntem cu toții foarte mândri și vom sărbători în consecință!”

Articole similare

Ad