Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift a livrat echipamentul cu numărul 60.000

Producătorul irlandez Combilift a depăşit recent un prag istoric, odată cu ieşirea de pe linia de producție de la Monaghan a echipamentului cu numărul 60.000. Este vorba despre un Combi-CB3000, care a fost expediat tocmai în cealaltă parte a lumii, la Metroll, producător australian de produse pentru construcții din oțel.

Metroll deţine deja o flotă de 13 utilaje Combilift, cu diferite specificaţii, de la unități multidirecționale de 3 t la un model de 10 t, foarte personalizat.

Combi-CB3000 cu numărul 60.000 va intra în exploatare la șantierul din Toowoomba și a fost echipat cu catarg triplex de 4,9 m şi distribuitor de 3.050 mm, pentru a gestiona în siguranță și ușor încărcăturile lungi, care sunt de obicei manipulate de Metroll.

„La fel ca majoritatea companiilor, avem mult de lucru și creștem într-un ritm rapid, astfel încât spațiul a devenit o resursă premium. Cu noul Combilift achiziţionat ne putem utiliza spațiul mai eficient, în același timp operând în siguranță. Acest stivuitor permite mașinilor noastre să pătrundă în spații mai înguste, astfel că maximizăm spațiul din fabrică”, a declarat Vic Josephs, manager de operţiuni Metroll.

CEO-ul și cofondatorul Combilift, Martin McVicar, a comentat: „Aceasta este o mare realizare pentru Combilift, mai ales că aproape fiecare utilaj pe care îl producem este unic, conceput pentru cerințe specifice și individuale. Există foarte puține alte companii – dacă există – care pot oferi acest nivel de personalizare, cu acest volum de activitate.

Prima jumătate a acestui an a fost de departe cea mai bună din istoria noastră de 23 de ani privind numărul de comenzi pe care le-am primit – nu doar pentru modelele Combi-CB, ci pentru întreaga gamă de produse”.

Modelul Combi-CB  de 3 t este cea mai populară versiune pe piața australiană și a reprezentat 50% din echipamentele vândute în ultimul an.

Articole similare

Ad