Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semperit extinde familia de anvelope Runner

Semperit extinde familia de anvelope Runner cu noi dimensiuni pentru anvelopele pentru puntea viratoare Runner F2 si anvelopele Runner D2 pentru puntea motrice, utilizate in traficul combinat pe distante medii si lungi. Astfel, aceste pneuri exista acum si in varianta de dimensiune 315/70 R22.5.
Semperit si-a lansat noua linie de produse in vara anului trecut cu anvelopele Runner F2 pentru puntea directionala si anvelopele Runner D2 pentru puntea motrica, ambele disponibile in variante de dimensiune 315/80 R22.5.
 

Acum, ambele anvelope eficiente din punctul de vedere al consumului din familia Runner sunt disponibile si in dimensiunea 315/70 R 22.5.
„Semperit ofera prin familia Runner o anvelopa robusta, care aduce cu fiecare kilometru parcurs performanta si fiabilitate. Cu aceste anvelope ajungeti oriunde, de pe autostrada pana la munte“, explica Daniel Gainza, seful departamentului Marketing anvelope pentru camioane EMEA la Continental Reifen Deutschland GmbH, de al carei portofoliu apartine si marca Semperit.
Datorita geometriei inteligente cu lamele, anvelopele Semperit Runner duc autovehiculul la destinatie in siguranta chiar si pe carosabil umed. Anvelopa Runner
D2 315/70 R 22.5 pentru puntea motrica este inscriptionata cu marcajul M+S si cu simbolul Three Peak Mountain Snowflake (3PMSF), iar anvelopa Runner F2 315/70 R 22.5 este inscriptionata cu simbolul M+S. In plus, anvelopa pentru puntea directionala ofera un indice de sarcina mai mare si corespunde astfel noilor cerinte pentru autovehicule Euro 6. Talonul intarit permite ambelor anvelope sa reziste in mod optim unor sarcini portante alternante, iar comportamentul imbunatatit al tractiunii creste confortul la rulare.
Oferta noilor anvelope Semperit este desigur completa numai impreuna cu anvelopa adecvata pentru remorci. Un prototip al anvelopei Runner T2 385/65 R 22.5, care va aparea oficial la vara, poate fi vazut pentru prima data la salonul Commercial Vehicle Show 2016 din Birmingham. Suprafata mai lata de rulare asigura fiabilitate crescuta, iar noii compusi fac ca anvelopa pentru remorci sa fie mai rezistenta impotriva deteriorarilor.

Articole similare

Ad