Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Caravana Scania a ajuns la Brasov!

Caravana Scania Streamline Crown Edition/ Mostenirea Vikingilor a ajuns in Brasov, cea de-a cincea locatie cuprinsa in acest tur de promovare a camionului cu acelasi nume. Roadshow-ul cuprinde o serie de evenimente inedite pentru participanti, toti partenerii invitati de producatorul scandinav putand sa afle ultimele noutati despre performantele celui mai bun camion produs de companie in ultimii 125 de ani.
 

Caravana Scania Crown Edition/ Mostenirea Vikingilor strabate tara timp de sase saptamani, prezentand atuurile noului camion : calitate, economie de operare si consumuri mici de combustibil. „Cea mai noua tehnologie de iluminat, farurile cu Xenon, luminile spate cu LED si proiectoarele integrate in bara de protectie va vor tine in siguranta pe sosea. Toate informatiile de care ai nevoie sunt disponibile pe afisajul de bord Color Plus. Crown Edition integreaza cel mai avansat sistem de climatizare si asigura controlul automat al temperaturii in cabina“, arata constructorul suedez.
In plus, Scania va prezenta si un exemplar din editia limitata Blue Stream, care are la baza modelul Streamline cu motor V8. Cabina R optimizata in colaborare cu binecunoscutul Svempa Bergendahl, este un omagiu adus modelului Scania Streamline, primul camion greu cu adevarat aerodinamic, lansat in 1991.Caravana Scania ofera participantilor o experienta vikinga adevarata, spectacole cu tematica, un concert live al trupei Life on Mars, un camion de distributie din care vor trebui sa evadeze ”Escape the Truck”, un concurs de indemanare pentru soferi organizat in parteneriat cu IFPTR si se vor bucura de multe alte activitati inedite alaturi de partenerii Porsche, Volswagen si Schmitz Cargobull. Pana acum caravana a fost in Bacau, Cluj, Oradea si Sibiu. Dupa etapa de la Brasov, evenimentul va ajunge, pe rand, in urmatoarele locatii:

24 mai – Rolex SA, Str. Cernauti nr. 112B, Suceava;
27-29 mai – T-FESTIVAL, Romexpo;
3 iunie – Euxin Trucks, DN 39, km 8+950, sat Lazu, com. Agigea, jud. Constanta;
8 iunie – Porsche Calea Lugojului 136, Ghiroda 300645,jud. Timis;
10 – 12 iunie – Transport AR, Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300.

Articole similare

Ad