Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus devine partener strategic cu Vinted și își consolidează prezența pe piața din Polonia

Cargus, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de curierat, a anunțat că își extinde portofoliul prin parteneriatul cu Vinted, cea mai mare platformă internațională de tip marketplace din Europa, în domeniul fashion second-hand, dedicată consumatorilor. Prin noua colaborare, Cargus își propune să dezvolte comerțul electronic transfrontalier, tot astfel să conecteze companiile și cumpărătorii de pe piețele europene.

De asemenea, Cargus va oferi companiei Vinted o gamă complexă de servicii de curierat, așa cum livrarea coletelor din România în Polonia și din Polonia în România, dar și pe piața națională, de la consumator la consumator. Totodată, utilizatorii vor avea acces la întreaga rețea Cargus SHIP & GO de aproape 3.000 de puncte fixe și lockere din țară pentru predarea, ridicarea și returnarea unui colet.

Vinted și-a început activitatea în România luna trecută, alăturându-se unui portofoliu de clienți internaționali din domeniul e-Commerce și markeplace-uri, cărora Cargus le oferă o gamă completă de servicii de curierat. Platforma Vinted permite oamenilor să vândă și să cumpere haine second-hand și articole lifestyle unul de la celălalt, oferind a doua sau chiar a treia viață produselor. Cargus s-a extins pe piața de curierat din Polonia în urmă cu aproape un an dezvoltând o infrastructură operațională complexă pentru conectarea companiile poloneze cu consumatorii români. Mai mult, Cargus a pus în funcțiune o facilitate cross-dock care eficientizează operațiunile de expediere și asigură o capacitate maximă de peste 15 milioane de colete pe an și un interval de livrare de 24 – 72 de ore, în funcție de circumstanțe.

Potrivit companiei de curierat, Cargus plănuiește extinderea sa și în alte țări, precum Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia și Germania.

„Suntem mândri că o companie atât de inovatoare și orientată spre creștere ne-a încredințat un rol atât de important – acela de a fi furnizorul lor pentru servicii de curierat, încă de la debutul pe piața din România. Vom depune toate eforturile necesare pentru a oferi clienților Vinted o experiență de livrare excelentă, la standarde înalte de calitate. Adăugarea Vinted în portofoliul nostru de parteneri reprezintă încă un pas important pentru consolidarea prezenței noastre pe piața din Polonia și pentru a deveni un jucător respectat pe piețele internaționale, în general.”,

a menționat Oana Mandicescu, Chief Sales Officer Cargus.

Articole similare

Ad