Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka îl numește pe Mark Mulder în calitate de CCO

Girteka, cea mai mare companie de logistică bazată pe active din Europa, își continuă schimbările organizaționale pentru a oferi servicii excepționale pe întreg continentul. Astfel, începând cu 2 ianuarie 2024, Mark Mulder s-a alăturat companiei în calitate de nou Chief Commercial Officer (CCO).

Mark Mulder are o experiență bogată și un palmares dovedit în sectorul transporturilor și al logisticii. Numirea sa în calitate de nou CCO reflectă angajamentul Girteka de a atinge excelența comercială și de a spori satisfacția clienților prin soluții inovatoare. Mark se va alătura unei echipe nou înființate, formată din întreprinderi fuzionate de la Girteka Nordic și Girteka Europe West.

„Sunt cu adevărat încântat să mă alătur echipei dinamice de la Girteka. Este o onoare să fac parte dintr-o companie cu o prezență atât de puternică pe piață. Obiectivul meu este să valorific punctele noastre forte colective și să dezvolt echipe agile și câștigătoare în întreaga organizație. Ne propunem, nu numai, să oferim servicii excepționale în toată Europă, ci și să fim prima alegere pentru clienții care caută un furnizor cu servicii logistice responsabile, durabile și orientate spre viitor.”,

a declarat Mark Mulder.

Cariera lui Mulder este marcată de realizări semnificative, a deținut roluri de conducere în cadrul P&O Ferrymasters, Hoyer Multimodal și în alte companii de logistică, unde a demonstrat o capacitate excepțională de a stimula satisfacția clienților și eficiența operațională. Experiența sa internațională este completată de competența sa în mai multe limbi, inclusiv olandeză, engleză și germană, precum și de pregătirea sa educațională în domeniul administrației afacerilor maritime.

Mark va conduce o nouă echipă formată ca parte a recentelor schimbări organizaționale ale Girteka. Echipa va supraveghea operațiunile combinate ale Girteka Nordics și Girteka Europe West. În noul rol, Mark se va concentra pe soluții logistice care vor răspunde în mod eficient la nevoile clienților actuali și potențiali.

„Experiența vastă a lui Mark în diferite culturi și piețe globale îl face un lider ideal pentru ambițiile internaționale ale Girteka. Expertiza sa în conducerea echipelor prin dinamica complexă a pieței se aliniază perfect cu angajamentul nostru pentru inovație și excelență dincolo de granițe. Suntem încrezători că viziunea lui Mark va contribui în mare măsură la călătoria noastră spre a deveni un lider în domeniul logisticii recunoscut la nivel mondial.”,

a precizat Jeroen Eijsink, directorul general al Girteka Group.

Articole similare

Ad