Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred primește două premii pentru al treilea an consecutiv

  • Foto: © UTA Edenred

UTA Edenred, un furnizor de servicii de mobilitate lider în Europa și parte a companiei Edenred, a câștigat pentru al treilea an consecutiv două premii importante pentru serviciile sale de mobilitate.

Compania a depășit 13 concurenți de clasă medie în categoria cardurilor de combustibil și a fost recunoscută ca cel mai bun furnizor de carduri de combustibil de către revista germană de afaceri, WirtschaftsWoche. De asemenea, a primit premiul German B2B Award din partea Societății germane pentru studii de consum (Deutsche Gesellschaft für Verbraucherstudien DtGV), care oferă o perspectivă orientativă asupra furnizorilor de servicii din diverse industrii pentru clienții de afaceri.

UTA Edenred a fost recunoscută ca cel mai bun furnizor de servicii pentru IMM-uri în 2023 de către institutul german pentru studii de piață, ServiceValue. De această dată, au fost chestionați online peste 16.000 de manageri, clienți și utilizatori cu privire la 541 de furnizori de servicii din 42 de industrii. UTA Edenred s-a clasat pe primul loc, cu un scor total de 79 de puncte, depășind semnificativ media industriei, de 71,7 puncte.

Premiul German B2B Award, acordat anual de Asociația independentă germană pentru studii de consum (Deutsche Gesellschaft für Verbraucherstudien DtGV), a recunoscut din nou performanța excelentă a UTA Edenred. Compania a primit calificativul „Excelent” pentru relația cu clienții, satisfacția clienților și raportul calitate-preț în toate industriile, pentru al treilea an consecutiv. În ceea ce privește industria cardurilor de combustibil, UTA Edenred a ocupat primul loc în categoriile de satisfacție a clienților, cât și pentru raportul calitate-preț.

„Întotdeauna am adoptat o abordare centrată pe client în dezvoltarea produselor și serviciilor noastre de mobilitate și sunt încântat că angajamentul nostru, de a oferi clienților noștri cea mai bună experiență posibilă, a fost din nou recunoscut prin aceste premii. Este o confirmare a faptului că ne aflăm pe drumul cel bun și totodată este o motivație pentru a continua să ne îmbunătățim.”,

a declarat Carsten Bettermann, CEO al UTA Edenred.

Articole similare

Ad