Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kaufland România anunță lansarea proiectului E-Mobility

Kaufland România a lansat proiectul E-Mobility care va oferi clienților posibilitatea de a-și încărca autoturismele electrice la una dintre stațiile de încărcare din parcarea magazinului preferat.

Noua funcție disponibilă în aplicația Kaufland oferă clienților acces la peste 140 de stații de încărcare din rețeaua de magazine, amplasate atât în București, cât și în alte orașe din țară. Prin selectarea opțiunii E-Mobility din aplicație, clienții pot alege stația de încărcare și conectorul corespunzător, urmând să introducă datele personale și datele cardului pentru efectuarea plății. Procesul de încărcare necesită reținerea unei sume de 150 lei, iar diferența este returnată în termen de trei zile lucrătoare dacă alimentarea nu acoperă suma totală. După efectuarea plății, clientul primește factura electronică în aplicație.

Toate stațiile de încărcare sunt alimentate exclusiv cu energie electrică 100% verde. Fiecare stație Kaufland oferă o capacitate de încărcare de până la 22 kW AC sau 60 kW DC, utilizând mufele standard de încărcare Type 2, CHAdeMO și CCS. În funcție de vehicul, este posibilă încărcarea completă a bateriei în timpul vizitei la cumpărături.

Prin aplicația Kaufland, clienții pot accesa programul de loialitate Kaufland Card, care oferă reduceri exclusiviste pentru membri, promoții personalizate în funcție de istoricul de cumpărături, vouchere de reducere pentru ziua de naștere, vouchere de reducere la diverse branduri sau categorii de produse și stele digitale. De asemenea, pot participa la tombole cu premii și au posibilitatea de a-și vizualiza bonurile digitale de la achizițiile anterioare.

Articole similare

Ad