Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kässbohrer și Hämmerle Spezialtransporte au stabilit un nou parteneriat

Sursa foto: Kässbohrer

Producătorul de semiremorci Kässbohrer și Hämmerle Spezialtransporte GmbH, ce activează în industria construcțiilor, au încheiat un nou parteneriat. Hämmerle Spezialtransporte și-a consolidat și mai mult flota prin investiția în K.SPA M. de la Kässbohrer.

Cu o flotă de 20 de camioane și 45 de remorci, vehiculele Hämmerle transportă în prezent structuri de poduri, sisteme complete de macarale container, proiecte de prefabricate din beton, structuri de grinzi din lemn stratificat, cutii de camere complet mobilate pentru facilități hoteliere, mașini laser și CNC și multe altele în întreaga Europă. Hämmerle Spezialtransporte operează cu vehicule de mare tonaj, cum ar fi vehicule cu platformă joasă, încărcătoare joase și platforme HD.

Reinhard Hämmerle, directorul general al Hämmerle Spezialtransporte și Faruk Karakılıç, director de vânzări zonale pentru Kässbohrer, au fost prezenți la ceremonia de livrare la unitatea de producție Kässbohrer ULM.

Dl Reinhard Hämmerle, directorul general al Hämmerle Spezialtransporte, a oferit următoarele informații despre recentul lor parteneriat: „Suntem încântați să ne stabilim cu Kässbohrer și să integrăm Kässbohrer K.SPA M în flota noastră. Oferind o soluție completă pentru transferul diverselor încărcături mari, K.SPA M prezintă unul dintre cele mai bune exemple de inginerie pentru sarcini grele. Caracteristicile șasiului extensibil și ale platformei glisante ale K.SPA M vor spori considerabil flexibilitatea noastră operațională, permițându-ne să transportăm eficient chiar și cele mai dificile încărcături în întreaga Europă”.

Hämmerle Spezialtransporte este conștient de gama largă de produse și de calitatea Kässbohrer, în special în segmentul vehiculelor standard. Kässbohrer le oferă clienților săi avantajul robusteții, al ușurinței și al vitezei în activitatea operațională cu produsele sale special dezvoltate pentru transportul greu și compatibile cu condițiile rutiere dificile

Kässbohrer pune la dispoziție vehicule vehiculul K.SPA M care oferă soluții de transport flexibile și sigure pentru încărcături grele, lungi, plate și de balast, datorită șasiului său extensibil, puternic și plat, combinațiilor variabile de poziționare a containerelor și diferitelor opțiuni de siguranță a încărcăturii, cum ar fi panoul frontal certificat Code XL, care este rezistent la încărcături longitudinale de până la 22,5 tone. Astfel, compania va continua abordarea inovatoare pentru a răspunde nevoilor clienților lor.

Hämmerle Spezialtransporte a ales Kässbohrer K.SPA M, o platformă extensibilă pentru sarcini grele dezvoltată de Kässbohrer în versiuni cu 3 și 4 axe, este disponibilă în diferite opțiuni de înălțime care pot fi cuplate cu camioane mega și standard. 

Rețeaua de servicii post-vânzare Kässbohrer are 84 de servicii în Germania, care deservesc cea mai largă gamă de produse Kässbohrer în materie de reparații și întreținere, în timp ce 36 de servicii asigură reparații și întreținere avansate pentru gama Kässbohrer Low-Bed, inclusiv sudarea caroseriei, întreținere hidraulică, reparații generale, precum și reparații ale punților și ale sistemului de frânare. Kässbohrer, în colaborare cu BNP Leasing din Germania, partenerii săi de soluții germani, oferă opțiuni de finanțare care se adresează nevoilor clienților, cu rate și opțiuni de plată competitive.

Articole similare

Ad