Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Logicor facilitează extinderea depozitului de e-commerce al Dr. Max cu 16.000 mp

  • Foto: Logicor 

Unul dintre cei mai importanți proprietari, administratori și dezvoltatori de proprietăți imobiliare logistice din Europa, Logicor a anunțat extinderea spațiului de depozitare de e-commerce al companiei Dr. Max cu aproximativ 16.000 mp din Bucharest I Logistics Park Mogoșoaia.

Dr. Max oferă o gamă largă de produse pe platforma sa de e-commerce, precum produse OTC, cosmetice, dispozitive medicale, suplimente alimentare, dermato-cosmetice, produse pentru mamă și copil, produse dietetice și nutriționale, tot astfel și remedii naturale.

Sorin David, Director Supply Chain, Dr. Max România se arată încântat de noua extindere și menționează că vor continua să investească în infrastructura logistică pe termen lung. Totodată, apreciază colaborarea cu Logicor România, care a oferit o soluție de depozitare adecvată și respectă standardele de Bune Practici pentru Distribuție.

Directorul Logicor România, Mihai Diaconescu se declară onorat să fie unul dintre partenerii preferați ai companiei Dr. Max și a subliniat că va sprijini nevoia clientului de a stoca produsele farmaceutice în condiții optime, potrivit unui comunicat de presă.

Bucharest I Logistics Park permite accesul la infrastructura rutieră națională care leagă Capitala de principalele noduri economice din țară și pune la dispoziția clienților aproximativ 150.000 mp de spațiu de depozitare de calitate premium. În același timp, demonstrează angajamentul său față de sustenabilitate, obținând certificarea BREEAM Very Good pentru aproape 38.000 mp de spații dezvoltate în 2020-2021. De asemenea, urmează să obțină cel puțin aceeași certificare pentru o suprafață de circa 23.000 mp, cât și pentru alte zone finalizate recent.

Articole similare

Ad