Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility completează rețeaua sa de acceptare cu Valero UK

  • Foto: DKV Mobility

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, integrează peste 580 de stații de alimentare cu carburant marca Texaco în rețeaua sa de acceptare la nivel european.

Valero comercializează carburanți în Marea Britanie sub marca Texaco, fiind una dintre cele mai mari rafinării independente de petrol din lume, având sediul central în San Antonio (Texas, SUA). Stațiile de alimentare sunt amplasate de-a lungul celor mai circulate rute și noduri rutiere. De asemenea, clienții pot utiliza aplicația în cadrul portalului digital, DKV COCKPIT, prin intermediul aplicației DKV Mobility și planificatorului electronic de rută DKV MAPS.

DKV Mobility asigură acces la cea mai mare rețea cu multiple surse de energie accesibile, având aproape 64.000 de stații de alimentare. mai multe informații pot fi găsite pe www.dkv-mobility.com.

„Suntem încântați că am încheiat un acord cu Valero, ce va lărgi semnificativ rețeaua noastră de acceptare în Marea Britanie. Cu 588 de stații de alimentare marca Texaco, putem oferi de acum clienților noștri acces la rețeaua de aprovizionare Valero din Marea Britanie.”, a precizat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Articole similare

Ad