Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELKO introduce camerele Axis de tip dome cu obiectiv varifocal și funcții avansate

  • Foto: ELKO Group

ELKO Romania, parte a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, au lansat camerele de tip dome cu obiectiv varifocal prevăzute cu funcții inteligente de analiză bazată pe învățarea profundă la marginea rețelei, oferind o calitate excelentă a imaginii.

Camerele fac parte din seria de tip dome AXIS M42, dezvoltată de Axis Communications și este ideală pentru aplicațiile de supraveghere la interior. O noutate a seriei este extinderea rezoluției la 2 MP și 8 MP, precum și modelele prevăzute cu tehnologie OptimizedIR. Camerele din seria AXIS M42 sunt echipate cu un obiectiv varifocal ce permit un câmp vizual flexibil. Totodată, deține funcții de mărire și focalizare de la distanță pentru a oferi o înregistrare clară de înaltă rezoluție cu detalii excelente.

O altă funcție disponibilă este cea Wide Dynamic Range (WDR), ceea ce permite să facă față condițiilor de iluminare dificile, datorită tehnologiilor Lightfinder și OptimizedIR, asigurând imagini color clare la lumină de intensitate scăzută și detalii excelente în întuneric.

În plus, față de modelul de 2 MP care reduce consumul de lățime de bandă și de 8 MP cu cel mai înalt nivel de detalii și imagini clare, noua serie include și un model cu rezoluție de 4 MP, ideal pentru aplicațiile de supraveghere generală.

Seria de camere este dotată cu obiectiv varifocal (având control de la distanță al funcției de zoom și focalizare) și include o unitate de procesare cu învățare profundă și funcții avansate de analiză.

Una dintre caracteristicile cheie ale aplicației AXIS Object este funcția de contorizare a timpului petrecut într-o anumită zonă (beta), dispozitivele pot urmări dacă un obiect staționează într-o zonă predefinită pe o perioadă mai lungă decât cea definită de utilizator. Mai mult, portul HDMI și aplicația AXIS Face Detector permite afișarea de materiale video și detectarea chipurilor umane în timp real, pe un monitor de vizualizare publică, utile la descurajarea furturilor. Un alt avantaj al acestor camere este conectivitatea audio sau I/O prin utilizarea seriei AXIS T61.

Camerele pot fi instalate aproape oriunde, datorită gamei largi de accesorii aferente pentru o monitorizare discretă. Totodată, aplicația Axis Edge Vault oferă o platformă de securitate cibernetică pe bază de hardware pentru a proteja dispozitivul împotriva amenințărilor cibernetice.

Specialiștii ELKO Romania vă pot oferi mai multe informații despre seria de camere de tip dome AXIS M42, cât și despre soluțiile de securitate din portofoliu său despre principiile de sustenabilitate pe termen lung.

Articole similare

Ad