Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO îl promovează pe Adrian Stoch în noua funcție de Director pentru Automatizări

  • Foto: GXO

GXO Logistics, Inc., cel mai mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume, a anunțat joi, 27 iulie, promovarea lui Adrian Stoch în funcția nou creată de Chief Automation Officer. Noua decizie a fost luată pentru a face față cererii tot mai mari a clienților pentru soluții automatizate.

În calitate de Chief Automation Officer, Adrian Stoch va raporta direct directorului general Malcolm Wilson şi va avea responsabilitatea globală de a dezvolta și implementa capabilități de automatizare de top în întreaga rețea GXO. Totodată, scopul acestei mișcări este să genereze noi oportunități de afaceri și să consolideze poziția de lider a companiei în ceea ce privește automatizarea.

„Adrian este un lider consacrat, cu o experiență îndelungată în materie de creștere, centrare pe client și excelență operațională, care a condus implementări de automatizări care au revoluționat activitatea în întreaga noastră rețea. Având în vedere cererea supradimensionată a clienților pe care o observăm pentru tehnologie și soluții automatizate, ne intensificăm concentrarea asupra acestui factor de creștere esențial pentru a crea experiențe și oferte din ce în ce mai bune pentru clienții noștri, pe măsură ce stabilim GXO ca lider incontestabil în ceea ce privește capacitățile automatizate ale lanțului de aprovizionare.”,

a declarat Malcolm Wilson, Chief Executive Officer, GXO.

Noul Director pentru Automatizări, Adrian Stoch va coordona o echipă de lideri tehnologici la nivel mondial, care se va concentra pe automatizarea și optimizarea principalelor căi de procesare a depozitului, așa cum și pe colaborarea la nivelul întregii companii în domenii, precum inteligența artificială (AI) și integrarea digitală în cadrul întregii companii. În prezent, GXO a accelerat rapid implementarea învățării automate și a inteligenței artificiale în întreaga sa rețea globală, ceea ce a condus la sporirea semnificativă a productivității și la avantaje în ceea ce privește tehnologia de depozitare. Cu extinderea poziției de lider a GXO, Adrian Stoch va continua să dezvolte și să extindă amploarea și competențele funcției de Chief Automation Officer.

Înainte de această promovare, Adrian Stoch a deținut funcția de președinte al diviziei Consumer în regiunea America și Asia-Pacific a GXO, unde a obținut câștiguri comerciale record și a contribuit semnificativ la extinderea automatizării în numeroase dintre cele mai mari locații din SUA pentru unele dintre cele mai importante mărci, inclusiv Adidas, H&M, L’Oréal și Spanx. Adrian Stoch deține o experiență în funcții de conducere de peste trei decenii în diverse industrii, inclusiv comerțul cu amănuntul omnichannel, produsele farmaceutice și producție.

Compania GXO este liderul industriei din punct de vedere al automatizării, generând aproximativ 30% din veniturile sale din soluții automatizate, în comparație cu media industriei de 8%. În primul trimestru al anului 2023, GXO a stabilit un nou record în ceea ce privește implementarea tehnologiilor operaționale, înregistrând o creștere de 64% a tehnologiilor și soluțiilor automatizate de la an la an.

Articole similare

Ad