Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear obține cel mai înalt rating de furnizor al DAF pentru al treilea an consecutiv

Goodyear a primit prestigios rating de „Master” din partea DAF pentru al treilea an consecutiv. Acest titlu reprezintă o recunoaștere a performanței în ceea ce privește dezvoltarea produselor, suportul pentru operațiuni și alinierea la obiectivele de afaceri ale DAF, conform evaluării programului lor de gestionare a performanței furnizorilor (SPM).

Furnizorii sunt eligibili pentru trei categorii, așa cum Achiever, Leader și Master. Categoria „Master” este rezervată furnizorilor care demonstrează în mod constant performanțe remarcabile și care promovează activ colaborarea cu DAF.

Menținerea ratingului „Master” de către Goodyear subliniază angajamentul său față de colaborarea strânsă cu producătorii de echipamente originale (OEMs). Prin menținerea acestui statut prestigios timp de trei ani consecutivi, Goodyear și-a demonstrat capacitatea de a oferi o valoare excepțională clienților săi.

„Suntem mândri să primim calificativul «Master» din partea DAF pentru al treilea an consecutiv. Această recunoaștere este o dovadă a eforturilor neîncetate ale echipelor noastre de a oferi produse de înaltă performanță și un suport excelent pentru DAF. De asemenea, reflectă parteneriatul profund între Goodyear și DAF, construit pe încredere, calitate și succes reciproc.”,

a declarat Xavier Fraipont, vicepreședinte comercial PBU EMEA la Goodyear.

„Rămânem dedicați să atingem cele mai înalte standarde de calitate și excelență în servicii, și așteptăm cu nerăbdare colaborarea noastră cu liderii din sectorul vehiculelor grele de marfă în anii următori. Prin prioritizarea nevoilor și preferințelor clienților noștri, Goodyear se asigură că produsele și serviciile sale oferă valoare și satisfacție. Această dedicare față de centrarea pe client se reflectă în fiecare aspect al operațiunilor Goodyear, de la dezvoltarea produselor până la asistența post-vânzare.”,

a adăugat Xavier Fraipont.

Articole similare

Ad