Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schaeffler România inițiază programul Management Trainee pentru tinerii absolvenți

  • Foto: Schaeffler România

Schaeffler România, unul dintre cei mai mari angajatori din Brașov, a anunțat o nouă inițiativă, parte a programului Management Trainee pentru tinerii absolvenți cu potențial de leadership.

Astfel, Schaeffler va oferi ocazia absolvenților aflați la începutul carierei, să devină Corporate Trainee – specialiști din diverse domenii sau să lucreze ca Trainee DECAR – specialiști în domeniul ingineriei industriale. Prin intermediul noului program, Schaeffler România va acorda tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de leadership într-un mediu profesional stimulant.

Programul Management Trainee va avea o durată de 13 luni și va permite candidaților selectați să lucreze alături de conducerea de top a companiei Schaeffler.

Programul se adresează, în principal, absolvenților cu studii universitare din domenii, precum producție, inginerie și automatizare, având prioritate cei care au o experiență de doi ani în domeniu. Mai mult, absolvenții care vor termina cu succes programul vor ocupa poziții de management în cadrul Schaeffler România și vor avea responsabilitatea de a conduce echipe și/sau procese.

Schaeffler România își reafirmă angajamentul de a investi în viitor și în dezvoltarea tinerilor absolvenți talentați.

CV-urile pot fi trimise până în 7 iulie 2023

Candidații interesați pot alege în aplicație opțiunile preferate de carieră, așa cum pentru Managementul producției, EHS (Mediu, Sănătate și Securitate în muncă), Calitate, Planificare & Logistică, Inginerie Industrială, Financiar, Resurse Umane, Mentenanță, Aprovizionare, Cercetare & Dezvoltare și Îmbunătățire Continuă. În plus, cei interesați se pot înscrie în program până la data de 7 iulie 2023, la adresa de e-mail: isb-hr-recruiting@schaeffler.com, având nevoie de un CV și o scrisoare de intenție în limba engleză, în care să-și motiveze opțiunea preferată. Mai multe detalii privind profilul candidatului și principalele responsabilități pe perioada programului Schaeffler Management Trainee pot fi găsite pe site-ul Schaeffler Management Trainee | Schaeffler Romania.

Articole similare

Ad