Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear împărtășește progresele realizate în ceea ce privește sustenabilitatea

  • Foto: Goodyear

Compania Goodyear Tire & Rubber a lansat raportul său anual privind performanța în materie de responsabilitate corporativă pentru anul 2022. Raportul subliniază integrarea sustenabilității în întreaga sa activitate și contribuția la crearea de valoare pentru părțile interesate interne și externe.

De asemenea, printre obiectivele companiei Goodyear se află sustenabilitate pe termen scurt și lung. Raportul Goodyear 2022 a fost organizat în jurul celor patru piloni ai cadrului de responsabilitate corporativă al companiei, Goodyear Better Future: Aprovizionarea sustenabilă, Operațiunile responsabile, Mobilitatea avansată și Cultura inspirată.

Printre elementele principale ale raportului se numără:

Aprovizionare durabilă: Oamenii de știință și inginerii Goodyear au continuat să facă progrese importante în direcția îndeplinirii obiectivului companiei pentru 2030 de a introduce o anvelopă din materiale sustenabile 100%, prin dezvoltarea unei anvelope demonstrative realizate din 90% materiale sustenabile. Această anvelopă demonstrativă are 17 ingrediente recomandate, inclusiv patru negri de carbon diferiți produși din bio-metan, dioxid de carbon, materii prime de ulei de piroliză a anvelopelor scoase din uz și ulei vegetal; ulei de soia; silice din cenușă de coji de orez; și rășini de pin bio-regenerabile.

Operațiuni responsabile: Goodyear și-a continuat activitatea pentru a-și reduce impactul asupra mediului. În 2022, compania a crescut utilizarea de energie electrică regenerabilă la 34% în cadrul operațiunilor sale de producție la nivel mondial, față de 3% în 2019.

Mobilitate avansată: În 2022, Goodyear a continuat să se concentreze asupra îmbunătățirii eficienței combustibilului, obținând o reducere de 32,9% a rezistenței la rulare și o reducere de 9,4% a greutății anvelopelor în portofoliul său global de anvelope de consum, față de nivelul de referință din 2005.

Cultură care inspiră: În 2022, numărul de membri asociați în grupurile de resurse pentru angajați (ERG) ale Goodyear a crescut cu 6%. De asemenea, a fost un an de referință pentru unul dintre ERG-urile companiei, Goodyear Women’s Network (GWN), cu sediul în Akron, care și-a sărbătorit cea de-a 100-a aniversare anul trecut.

Raportul Goodyear pentru anul 2022 a fost întocmit în conformitate cu standardele Global Reporting Initiative (GRI) și poate fi găsit pe site-ul companiei la Goodyear Corporate Responsibility. „Sustenabilitatea este o componentă cheie a strategiei noastre de afaceri și o parte integrantă a culturii noastre. În 2022, activitatea asociaților noștri din întreaga lume a demonstrat și mai mult angajamentul nostru față de procesele, materialele și programele etice și durabile. Cel mai recent raport de responsabilitate corporativă ne indică poziția de-a lungul călătoriei noastre – progresul obiectivelor, provocările și strategiile noastre, inclusiv foaia de parcurs pentru decarbonizare, și ceea ce ne așteaptă – precum și modul în care lucrăm cu clienții noștri și cu alte părți interesate pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun.”,

a declarat președintele Consiliului de Administrație, CEO și președinte Richard J. Kramer.

Articole similare

Ad