Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss sărbătorește parcursul impresionant de 30 de ani în Slovacia

  • Foto: Gebrüder Weiss

Compania internațională de transport și logistică, Gebrüder Weiss privește înapoi la trei decenii de succes în Slovacia. De la înființarea organizației din țară, în urmă cu 30 de ani, compania s-a impus ca un jucător important în industria logistică, înregistrând venituri de 47,9 milioane de euro în 2022.

De la căderea Cortinei de Fier, în 1989, Gebrüder Weiss și-a extins continuu rețeaua în Europa Centrală și de Est, ajungând în prezent una dintre cele mai importante companii de logistică din Europa de Sud-Est. Compania și-a stabilit o prezență puternică în Slovacia și este unul dintre cei mai importanți furnizori de logistică din țară, cu peste 200 de angajați în patru locații.

Situată în inima rețelei Gebrüder Weiss din Europa, Slovacia acționează ca un hub logistic central cu legături de transport directe către țările vecine și către Europa de Sud-Est. Acest lucru oferă numeroase avantaje pentru clienții internaționali ai companiei, în special din industriile de înaltă tehnologie și auto.

În viitor, Gebrüder Weiss intenționează să își continue cursul de creștere în Slovacia. Un nou depozit a fost pus recent în funcțiune în Dolný Hričov și există planuri de extindere în continuare a locației din Bratislava. De asemenea, compania își propune să dezvolte în continuare portalul digital pentru clienți myGW și să promoveze măsurile de sustenabilitate, cum ar fi utilizarea furgonetelor electronice și instalarea unui sistem fotovoltaic în Bratislava.

„Locația noastră din Bratislava, pe care am extins-o în urmă cu doi ani, a jucat un rol important în acest succes. Capacitățile suplimentare de depozitare și manipulare ne-au îmbunătățit eficiența în gestionarea transporturilor și ne-au consolidat poziția în domeniul logisticii de depozitare.”,

a menționat René Stranz, Country Manager Gebrüder Weiss Slovacia.

Articole similare

Ad