Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Creșteri organice pentru toată gama de servicii

Move Expert este un important furnizor de servicii dedicate transportatorilor rutieri de mărfuri. Un element cheie al culturii noastre organizaționale este reprezentat de profesionalismul și implicarea angajaților. Nivelul ridicat de pregătire ne permite să accesăm un loc privilegiat în topul preferințelor clienților noștri.

Cu sediul central în Aix-en-Provence (FR) și reprezentare teritorială în majoritatea statelor Europene (vorbim nativ 13 limbi), compania este într-o continuă creștere, asigurată de competitivitatea pe care o oferă la nivel internațional, prin parteneriatele stabile, prețurile avantajoase și un serviciu orientat exclusiv spre client.

Soluțiile de transport maritim, recuperare de TVA și accize, plata taxelor de drum și serviciile extinse ale Pachetului Mobilitate sunt disponibile în portofoliul nostru pentru piața din România. Mai mult, serviciile de telematică de la VDO vor fi oferite în momentul actualizării legislației, grație parteneriatului cu grupul Continental.

Deși criza de mărfuri la nivel european își face simțită prezența, toate serviciile oferite de grupul Move Expert înregistrează creșteri organice. Rambursarea TVA în doar 3 zile a înregistrat o creștere de 22% în ultimele 12 luni, iar serviciul Control Assist (asistență legală în Europa), parte a Pachetului Mobilitate, este din ce în ce mai apreciat.

Serviciul de rezervări feribot înregistrează, de asemenea, o creștere naturală, ca urmare a asimilării companiei OT Solutions începând din mai 2023. Ne bucurăm să oferim cele mai bune condiții comerciale către cei 2.000 clienți nou veniți.

Strategia Move Expert la nivel local este de a oferi un serviciu consultativ, orientat la 360O în jurul clientului. Comunicarea zilnică dintre angajații și partenerii noștri ne permite să oferim informații de ultima oră cu privire la serviciile pe care le oferim. Platforma noastră online (24/7) este asistată de o echipă tehnică ce monitorizează statusul fiecărei solicitări în timp real, pentru a oferi un timp minim de așteptare și confirmări sigure, chiar și în perioadele aglomerate. Un serviciu de alerte este disponibil gratuit și avertizează clienții cu privire la condițiile de trafic din zona porturilor, oferind și informații comerciale de interes.

O mare parte din traficul românesc pe cale maritimă se desfășoară în direcția UK. După o riguroasă analiză a dinamicii ofertelor pe Canalul Mânecii, Move Expert a decis consolidarea relațiilor comerciale cu operatorul Irish Ferries. Astfel, acordul de parteneriat semnat între cele două companii asigură clienților noștri cele mai bune prețuri pentru toate categoriile de vehicule, timp de așteptare minim în portul dedicat Irish Ferries, mese și băuturi gratuite pentru șofer și însoțitor, WiFi gratuit și reduceri substanțiale la freeshop-urile de pe feribot. Rezervările se obțin instantaneu, după plasarea comenzii pe platforma online www.move-expert.com

De asemenea, printre cele aproximativ 1.000 de rute din portofoliul Move Expert, transportatorii români se pot bucura de prețuri preferențiale atât în zona Scandinavă, cât și în partea Mediterană (Grecia – Italia – Spania). Datorită Parteneriatului cu Asociația de Transport din Maroc, le asigurăm clienților noștri cele mai bune condiții pe direcția Algeciras-Tanger

Move Expert, prin angajații săi, pune la dispoziția clienților informații legate de procesul vamal, atât pentru clienții UE, cât și pentru cei non-UE. De asemenea, pentru accesul în UK, putem emite notificări GMR, ENS, Declarații PortBase, PBN.

Credem în relațiile de lungă durată, așadar, am decis să fim mai aproape de clienții noștri, oferindu-le posibilitatea să ne contacteze și în afara programului sau în weekend-uri, pentru situațiile urgente. De asemenea, asigurăm cel mai rapid răspuns, înregistrând un timp mediu de așteptare de aproximativ 13 minute pentru confirmarea solicitărilor clienților noștri.

Mulțumim tuturor colaboratorilor și clienților noștri pentru încrederea acordată și îi asigurăm că vom continua să încurajăm dezvoltarea într-o singură direcție: Înainte! #moveforward

Contact: Ionuț Stoica

Sales Account Manager

istoica@move-expert.com

+40 758 181 111 / + 40 769 026 009

Articole similare