Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ELKO anunță acordul de distribuție cu producătorul Mateko

ELKO Romania, membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori regionali de produse, soluții IT și electronice de consum, a făcut cunoscut un nou parteneriat de distribuție cu producătorul Mateko.

Prin noua colaborare, ELKO va oferi pe piața din România o gamă variată de produse, inclusiv purificatoarele Mateko și Blaupunkt, precum și un AC portabil Blaupunkt. Dispozitivele sunt dotate cu caracteristici unice, multe dintre ele fiind brevetate odată cu această serie. Spre exemplu, concepute pentru a combate poluarea din marile orașe, purificatorul de aer Aria vine echipat cu un booster special, așa cum și noile purificatoare Lavender care asigură caracteristici unice prin tehnologia bio-box. Soluția bio-box, o inspirație de natură, curăță aerul și aduce prospețime în locuințe.

În ultimii ani, calitatea aerului a devenit o preocupare constantă, mai ales în marile orașe afectate de poluare. În afară de măsurile luate la nivel macro pentru reducerea sau prevenirea poluării în mediile urbane aglomerate sau industrializate, ELKO Romania își propune să ofere cele mai performante soluții individuale, echipamente fiabile și robuste, care au caracteristici îmbunătățite de noile tehnologii inteligente. Unul dintre conceptele emergente în acest domeniu este cel al purificatoarelor de aer hibride, care îmbină tehnologia modernă cu beneficiile plantelor, într-un sistem complex de filtrare și purificare a aerului.

Purificatoarele de la ELKO utilizează tehnologii avansate de filtrare în multiple etape pentru a captura și elimina particulele dăunătoare, precum bacteriile, alergenii și mirosurile neplăcute. De asemenea, unele modele integrează și plante speciale, aducând un plus de frumusețe și prospețime în locuințe.

ELKO distribuie pe piața din România două mărci prestigioase, Mateko și Blaupunkt, ambele au o lungă tradiție în domeniul excelenței și respectă cele mai actuale principii ale economiei circulare.

Mateko Aria Hybrid Air Purifier are o eficiență de 99.99% în detectarea și eliminarea bacteriilor și a virușilor, dar și a particulelor poluante din aer. De asemenea, purificatorul reduce concentrațiile ridicate de poluanți și alergeni la nivel local și previne răspândirea lor în continuare. Monitorizează permanent calitatea aerului dintr-un perimetru și direcționează aerul filtrat spre zonele periclitate. Dispozitivul poate fi controlat prin aplicațiile Voice Assistant IOS sau Android și este dotat cu multiple tipuri de filtre și lămpi UV. Aparatul este potrivit pentru ionizarea spațiilor sau pentru fitoremediere, un proces de tratare cu hidrofite pentru absorbția metalelor grele sau formaldehide. Totodată, este ușor de utilizat, silențios și poate gestiona independent diverse funcții, de la încălzire și răcire, la dezumidificatoare și ventilare. În plus, poate fi transformat ca un accesoriu de decor, oferind un suport elegant și util pentru ghivecele plantelor de apartament.

Mai mult, purificatorul Lavender 3 din seria Mateko dispune de zece trepte de purificare a aerului și poate aduce prospețimea unei păduri într-un spațiu restrâns, așa cum e un apartament. Purificatorul Lavender are multiple tipuri de filtre de purificare a aerului și oferă o eficiență maximă în combaterea bacteriilor, alergenilor și altor particule poluante care pot afecta sănătatea. Echipat cu filtre antibacteriene, filtru HEPA H13, lămpi UV pentru sterilizare și un dispozitiv de ionizare, Lavender elimină poluanții și umple aerul cu particule benefice pentru sănătate. Nivelurile Forrest Cycle și Bio-Box contribuie la umidificarea aerului și la introducerea micro-florei, astfel încât aerul să fie sănătos, umed și proaspăt. Ca și purificatorul Aria, Lavender este un obiect de decor excelent pentru locuințe și oferă un mediu benefic plantelor de apartament. Cuva hidroponică a purificatorului Lavender este o bază ideală pentru ghivecele plantelor, iar reacțiile biochimice ajută la eliminarea metalelor grele și a particulelor CO2, înlocuindu-le cu oxigen pur.

ELKO Romania distribuie și echipamentele Portable Air Condition Moby Blue S 0709E, Portable Air Condition Moby Blue S 1111E, Air Purifier UVK-Uvirus Killer și Air Purifier Lavender AiRing de la Blaupunkt.

„Calitatea aerului este încă o cale de a lupta pentru o lume mai curată, pentru sănătatea, starea de bine și longevitatea oamenilor. Pentru că oamenii rămân centrul afacerilor moderne. Tehnologiile, societatea, conceptele, se schimbă, dar un lucru rămâne sigur: pentru a păși în viitor, companiile trebuie să aibă scop, sens și suflet. Avem responsabilitatea de a crea o lume mai bună. Și vom putea face asta prin decizii responsabile pentru clienți și comunitate.”,

a declarat Alex Nuțu.

Articole similare

Ad