Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a inaugurat un nou terminal de logistică în VGP Park Brașov

  • Foto: DB Schenker

DB Schenker, unul dintre principalii furnizori globali de servicii logistice și de transport din România, continuă expansiunea suprafeței destinate serviciilor sale logistice și de cross-docking din Transilvania prin deschiderea unui nou terminal în VGP Park Brașov.

Noul terminal, situat strategic în zona industrială a Municipiului Brașov, are o suprafață totală de 8.500 mp, din care 1.500 mp sunt dedicați operațiunilor de cross-docking. Acesta reprezintă principalul hub de distribuție pentru rețeaua internă de transport rutier în regim de grupaj a DB Schenker.

Compania a avut deja o prezență în Brașov, având o locație de cross-dock dedicată clienților regionali. Însă, în urma investițiilor recente, această locație a fost optimizată conform celor mai înalte standarde operaționale, fiind dotată cu 14 rampe pentru camioane și 1 dock drive-in. Terminalul aduce o noutate în regiune, oferind o suprafață de depozitare de 7.000 mp și servicii aferente, susținute de echipamente tehnice de ultimă generație.

Un aspect remarcabil este faptul că noul terminal a obținut nivelul „Excellent” în cadrul certificării BREEAM, fiind aliniat atât cerințelor și obiectivelor de sustenabilitate ale companiei, cât și standardelor globale privind performanțele ecologice.

Inaugurarea oficială a noului terminal DB Schenker din Brașov a avut loc la finalul lui iunie a acestui an, compania ajungând la peste 45 de puncte de lucru organizate administrativ în 3 regiuni (Vest, Est, Constanța), cu Sediul Central în București și cu circa 1.000 de angajați în țară.

Articole similare

Ad