Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dentstore își consolidează poziția pe piață prin extinderea cu 8.500 mp în CTPark Bucharest

  • Foto: CTP

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de proprietăți industriale și logistice din România, a semnat un nou contract de extindere cu distribuitorul de echipamente Dentstore.

Astfel, Dentstore va adăuga o suprafață de 8.500 de metri pătrați în CTPark Bucharest, ceea ce reprezintă o creștere de aproape cinci ori mai mare față de suprafața inițială ocupată în parc.

Parteneriatul dintre Dentstore și CTP a început în 2018, când distribuitorul român de echipamente medicale a închiriat un spațiu de 1.850 de metri pătrați la CTPark Bucharest. De-a lungul timpului, Dentstore și-a extins spațiul treptat, iar prin noul acord cu încă 8.500 de metri pătrați. Noua extindere îi va permite companiei Dentstore să își desfășoare operațiunile de distribuție pentru clienții săi din România și Bulgaria, consolidându-și poziția pe piața echipamentelor dentare din regiune. Dentstore are un depozit dedicat la CTPark Bucharest care răspunde tuturor nevoilor sale.

Totodată, CTPark Bucharest este un parc industrial situat în apropierea intrării de vest a Bucureștiului și oferă o suprafață totală de aproximativ 570.000 de metri pătrați de spațiu logistic. Parcul este bine conectat la autostrada A1, ceea ce facilitează distribuția eficientă a echipamentelor medicale ale Dentstore către clienți.

„Ne propunem întotdeauna să le oferim partenerilor noștri șansa de a se extinde rapid și eficient în locațiile lor existente. Ajungem să ne cunoaștem chiriașii și să știm ce au nevoie de la spațiul lor, iar atunci când sunt pregătiți să se extindă, îi ajutăm găsind sau construind noi spații în cadrul portofoliului nostru, care sunt adesea adaptate la cerințele lor. Acesta a fost cazul Dentstore, care a crescut de la primul depozit de 1.850 mp pe care l-a închiriat în 2018 la spațiul de 8.500 mp pe care îl ocupă în prezent.”,

a precizat Nicoleta Gavrilă, Asset & Community Manager în cadrul CTP România.

„În 2018, am ales CTPark Bucharest pentru că oferă acces ușor la principalele noastre rute logistice, dar și la București, unde se află o mare parte din clienții noștri. De atunci, afacerea noastră a crescut și apreciem că am găsit aici atât soluții pentru nevoile noastre de dezvoltare, cât și o echipă dedicată care ne-a susținut pas cu pas în ultimii cinci ani.”,

a afirmat Bogdan Tufeanu, director general Dentstore.

Articole similare

Ad