Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat între GXO Logistics și Red Bull pentru activitățile de depozitare și distribuție din Italia 

  • Foto: GXO Logistics

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume, a anunțat recent extinderea parteneriatului cu Red Bull, liderul mondial în domeniul băuturilor energizante, pentru a gestiona depozitarea și distribuția filialei italiene de la sediul companiei din Trezzo sull’Adda, Italia.

GXO furnizează servicii logistice pentru Red Bull în Franța. Totodată, GXO va oferi suport logistic de la un capăt la celălalt pentru Red Bull, inclusiv logistică inversă, servicii cu valoare adăugată și distribuție locală, atât pentru băuturi, cât și pentru articole promoționale, într-un depozit de 10.000 de metri pătrați.

Lider în soluții logistice ESG, GXO a aplicat o soluție de distribuție pentru clienții cu amănuntul și angro ai Red Bull care optimizează emisiile de carbon.

Compania GXO are o experiență de zeci de ani în gestionarea produselor alimentare și a băuturilor în Europa, precum și peste 50 de clienți în depozite cu temperatură controlată și ambientală, cu temperaturi de funcționare de la temperatura ambientală până la -20 grade Celsius, în aproape 125 de locații din Europa.

„Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Red Bull în Europa pentru a le optimiza depozitarea și distribuția. Am proiectat un depozit care are capacitatea de a se extinde rapid pentru a susține creșterea Red Bull și am început operațiunile într-un timp aproape record. Așteptăm cu nerăbdare să ajutăm acest mare brand global să își optimizeze logistica.”,

a declarat Paul Mohan, director general pentru Europa Continentală, GXO.

Articole similare

Ad