Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WDP cumpără o nouă unitate de producție auto de 20.000 mp în zona metropolitană Pitești

  • Foto: WDP

Dezvoltatorul de spații logistice și semi-industriale, WDP a anunțat extinderea portofoliul său în România printr-o nouă achiziție a unei unități de producție auto de tip sale-and-leaseback, care are o suprafață închiriabilă brută de aproximativ 20.000 mp.

Clădirea se află în zona metropolitană Pitești, un cluster de producție auto, centrat în apropierea uzinei Dacia Renault și va fi închiriată înapoi vânzătorului într-un contract pe termen lung, triplu net, complet indexat.

Noua achiziție adaugă a 68-a proprietate imobiliară logistică în portofoliul dezvoltatorului belgian WDP România, totalul global al proprietăților însumând aproximativ 7 milioane de metri pătrați închiriabili, distribuiți în mai multe țări, printre care Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg, Germania și România.

Unitatea va beneficia și de măsuri de eficiență energetică adoptate de companie la nivel global,  urmând a fi echipat cu sistemul nanoGrid. De asemenea, clientul care închiriază spațiul va dispune de un instrument de monitorizare a energiei în timp real, având posibilitatea de a analiza consumul de utilități și de a lua decizii bine informate în acest sens. În România, marea majoritate a depozitelor WDP au certificarea EDGE, semn distinctiv al construcției durabile, care reduce consumul de energie, a apei și a energei încorporate a materialelor utilizate cu aproape 30%.

WDP promovează facilitățile built-to-suit, considerând că depozitele sunt o piatră de temelie a unei afaceri sustenabile, pentru a oferi soluții adaptate nevoilor chiriașilor săi, sprijinind obiectivele de performanță ale clienților în domeniul depozitării, producției și distribuției de bunuri pentru dezvoltarea unui lanț de aprovizionare inteligent.

„Datorită eforturilor echipei WDP, putem sărbători adăugarea acestei facilități de producție în portofoliul nostru din România, care ajunge acum la 1,545 milioane mp în țară. Dorim să mulțumim vânzătorului pentru procesul foarte eficient și profesionist. Prin această tranzacție, ne consolidăm și mai mult portofoliul românesc și arătăm încă o dată că ne putem susține partenerii de afaceri actuali și viitori la nivel național.”,

a declarat Jeroen Biermans, Country Manager WDP România.

Articole similare

Ad