Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ekol isi mareste flota in Europa cu 150 de camioane Mercedes

Ekol Logistics finalizeaza achizitia a 150 de camioane noi Mercedes-Benz Actros, tranzactie in valoare de aproximativ 12 milioane de euro ce face parte din strategia Ekol de a-si pune amprenta in afara Turciei, prin cresterea activitatii filialelor sale in Europa si prin marirea continua a flotei de pe continentul european.
Ekol s-a specializat in a oferi solutii intermodale si, in calitate de proprietar al 5 nave Ro-Ro si operator a 40 de block-trains pe saptamana, compania doreste sa utilizeze servicii ecologice pentru a-si consolida prezenta in Europa.
 

Pentru a fi in masura sa ofere aceste servicii, Ekol detine 5.500 de mijloace de transport ecologice.
Ekol doreste sa sprijine cele 12 filiale europene prin realizarea de noi investitii, in conformitate cu necesitatile industriei si ale clientilor, pentru a-si asigura un avantaj competitiv in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Filosofia de afaceri este axata pe oferirea celor mai inalte standarde pentru clientii sai internationali, in care calitatea si fiabilitatea flotei joaca un rol important.
Achizitia celor 150 de camioane a fost facuta de catre Ekol Romania. Astfel, compania isi extinde flota la un numar total de 227 de camioane inregistrate in tara. Flota este destinata sa sprijine operatiunile de transport in Romania si Europa pentru livrarile "din usa in usa" ale clientilor Ekol si, de asemenea, pentru a sustine reteaua europeana integrata Ekol, in special in tari precum Germania, Franta, Benelux, dar si in Europa de Est.
"Ekol are o infrastructura intermodala la scara larga in Europa, in special cu legaturi feroviare, astfel incat necesitatea asigurarii "ultimei mile" folosind camioanele noastre este unul dintre factorii cheie ai succesului. Extinderea flotei proprii este o dovada a orientarii noastre catre clienti si a faptului ca incercam in mod constant sa oferim solutii mai flexibile si o calitate mai buna a serviciilor. Mai mult decat atat, ne bucuram ca Romania joaca un rol strategic in dezvoltarea Grupului Ekol in Europa, atat in ceea ce priveste coordonarea flotei, cat si in gestionarea proiectelor logistice regionale. De aceea, lucrand indeaproape cu alte filiale Ekol, putem obtine o eficienta maxima a procesului de transport. " a declarat Alecsandru Mucenic, Director General Ekol Romania.
Datorita faptului ca cele 150 de camioane au deja documentele necesare si licentele pentru transport, Ekol Romania doreste sa angajeze noi soferi care vor lucra in comunitatea UE, sprijinind reteaua extinsa a Grupului. Resursele umane si mijloacele de transport reprezinta valori esentiale pentru Ekol atunci cand vine vorba de reputatie, satisfactia clientilor, calitatea serviciilor si fiabilitate. In aceasta privinta, toti soferii Ekol Romania, precum si cei care urmeaza sa fie angajati, vor avea parte de o pregatire profesionala asigurata de personalul Mercedez Benz, in vederea utilizarii cat mai competente a noului model Actros 1842.

Articole similare

Ad