Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioanele tunate şi turate au luat din nou cu asalt Cetatea Alba Iulia în week-endul 4-6 august

Cea de-a treia ediţie a festivalului Truck Tuning Art s-a încheiat după trei zile de paradă, expo, muzică şi interacţiune cu toţi pasionaţii de camioane puternice, camioane vopsite în culori speciale, pictate tematic şi înfrumuseţate la interior.

Anul acesta s-au prezentat în Cetatea din Alba Iulia aproape 145 de camioane, câteva vanuri şi un autocar, dovadă că „mania transformărilor și a tuning-ului a cuprins și segmentul de 3,5 tone, cât şi, pentru prima dată, și transportul de persoane, având un operator care are un autobuz pregătit așa cum trebuie pentru party”, a declarat Florin Tomuţa, preşedintele TTA.

Câştigătorii din acest an au fost în parte aceiaşi de anul trecut, unii în altă ordine decâr în 2022, dar au existat şi multe surprize.

„Sunt extrem de mulțumit că totul a fost așa cum am plănuit, foarte multe camioane și foarte multă lume bună. Eram sigur că, la un moment dat, vom observa o creștere, nu doar cantitativă, cât și calitativă a camioanelor care sunt pregătite pentru astfel de show-uri și nu numai. De la an la an se naște acea concurență benefică între participanți, deoarece fiecare vine, vede un alt camion mai frumos, mai bine dotat și apoi încearcă să aducă un camion şi mai bine echipat, fiecare încearcă să îşi autodepaşească propriile camioane şi ale altora.”

Marii câştigători au fost FIV TRANS – care, pe lângă multe premii I, II sau III, a luat şi „Best Truck of the Show”, desemnat noul camion „Iron Man” – şi Nunucu din Suceava, care a luat Premiul de Popularitate. Suceveanul a câştigat inima publicului cu un camion turqouise, care reprezintă visul oricărui şofer de camion: să transforme un camion vechi, cu peste un milion de kilometri, care poate ar fi luat drumul dezmembrării, într-o piesă specială a unei flote, un camion care fură ochii trecătorilor, bine vopsit, special, cu multe accesorii de calitate şi un interior original, bine executat, elegant şi distinctiv.

Pe lângă multe altele, Florin Tomuţa este convins că rolul acestei competiţii din Alba-Iulia este de a face publicitate meseriei de şofer profesionist şi lumii transporturilor. „Vrem ca oamenii să vadă și o altă față a transportului rutier de marfă, care, până la urmă, nu înseamnă doar curse, logistică, aglomeraţie pe şosele sau doar niște lucruri extrem de reci, ci înseamnă și pasiune, iar atunci când există pasiune în ceea ce faci, șansele ca lucrurile să iasă extrem de bine sunt foarte ridicate.”

Despre castigatorii competitiei de anul trecut puteti vedea mai multe la linkurile de mai jos:

Articole similare

Ad