Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua prelata Kögel Light plus are greutate proprie incepand de la 4.775 kg

Cu ocazia evenimentului premergator IAA Hanovra pe care l-a organizat la jumatatea lui iulie, Kögel a anuntat ca a facut noi progrese in ceea ce priveste modelul sau usor de semiremorca-prelata si ca din toamna va oferi versiunea Kögel Light plus, care are sarcina utila cu pana la 335 kg mai mare decat predecesoarea sa (deoarece are o greutate proprie incepand de la 4.775 kg cu echipament individual si de la 5.145 kg in versiunea standard) si o inaltime utila sporita (datorita noului cadru din otel, de constructie usoara), deci o marja mai mare de profit.
 

In ciuda „economiei“ de materiale, vehiculul este foarte stabil si robust, deoarece foloseste oteluri de granulatie fina de inalta calitate. Iar traversele pe intreaga latime permit distributia uniforma a incarcaturii pe suprafata de incarcare. Ca parte a noului sau design, Kögel Light plus a fost echipata cu un nou profil al cadrului exterior, iar ancorarea marfurilor cu ajutorul cadrului exterior perforat VarioFix este posibila si datorita panelurilor laterale rabatabile, care vor fi disponibile optional din al doilea trimestru al lui 2017.
Noua semiremorca este disponibila cu echipamente suplimentare care au si ele rolul de a reduce greutatea proprie: anvelope usoare si jante, rezervoare de aer sau suporti din aluminiu. Podeaua de 30 mm grosime, cu paneluri boltate, este conceputa standard pentru o incarcare de 5.460 kg pe axa stivuitorului, iar optional, pentru 7.200 kg.
Dar clientii pot alege si o podea de 27 mm grosime, boltata, care nu doar ca scade si mai mult greutatea proprie, ci previne si eventualele deteriorari ale marfii din cauza bolturilor, mentinind cel putin acelasi nivel de stabilitate.

Mai multe detalii despre acest model, dar si despre celelalte noutati din oferta Kögel, puteti citi in numarul din septembrie al revistei Tranzit.

Articole similare

Ad