Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile anvelope OTR de la Goodyear maximizeaza capacitatea de incarcare a echipamentelor Volvo

Goodyear a dezvoltat in colaborare cu Volvo noile anvelope Off-The-Road (OTR) TL-4A in dimensiunea 33.25R29 special pentru noul camion cu bena A60H Articulated Dump Truck (din a carui echipare originala fac deja parte), din clasa de 60 t, cel mai mare de acest tip din oferta producatorului suedez.
Experienta pe care Volvo a avut-o in materie de tractiune cu anvelopele Goodyear TL-3A+ OTR a condus la cererea de astfel de anvelope si pentru noul camion cu bena de mare capacitate.
 

Rezultatul a fost dezvoltarea anvelopelor Goodyear TL-4A in dimensiunea 33.25R29, care au la baza anvelopa TL-3A+. Inginerii Goodyear s-au asigurat ca TL-4A ofera o tractiune laterala optimizata, dar si un confort superior pentru sofer. Profilul sau non-directional are o amprenta larga la sol, pentru un contact maxim cu suprafata si stabilitate excelenta, si are si caracteristici de autocuratare foarte bune. Cele mai importante avantaje aduse de noua anvelopa OTR sunt costul optimizat pe ora, o capacitate de incarcare de 55 t si cel mai ridicat nivel de antiderapaj, E-4.
Dezvoltarea noii anvelope TL-4A in dimensiunea 33.25R29 este, asa cum declara Octavian Velcan, managing director anvelope OTR in cadrul Goodyear Europa, Orientul Mijlociu si Africa, „exemplul perfect pentru colaborarea inovativa menita sa duca la atingerea unor scopuri comune de satisfacere a nevoilor clientilor in industria OTR si sa-i ajute sa scada costurile operationale. Aceasta noua clasa de camioane cu bena vine in intampinarea nevoii operatorilor care cer o capacitate de incarcare maxima.”

Articole similare

Ad