Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Top 20 firme de transport insumeaza active de peste jumatate de milion de euro

Cele mai importante firme de transport din Romania, care detin parcurile cele mai mari de autovehicule, dar si depozite logistice, detin impreuna active in valoare de 553.149.701 EUR.
Cele mai valoroase active sunt in posesia Carrion Expedition (circa 79 de milioane de euro), Aquila Part Prod Com (68,3 milioane de euro) si International Lazar Company (peste 60 de milioane de euro).
Cele trei firme din Cluj, Prahova si Arges aveau cele mai mari active si in 2014, numai ci ordinea era diferita, pe primul loc situandu-se Aquila, urmata de Lazar si abia apoi Carrion.
 

Pe locurile 4-6 in TOP ACTIVE in transporturi se situeaza Trans Bitum (Bihor), cu 27,4 milioane de euro, TIR Expres, Timis (25 de milioane de euro) si International Alexander, Arad (25 de milioane de euro).
Toate cele trei companii din fruntea clasamentului au crescut foarte mult valoarea activelor, insa cel mai mult a crescut Carrion Expeditii, cu circa 27 milioane de euro) de la 51 de milioane la 79, datorata cresterii parcului auto de la 550 la 1050 de ansambluri autotractor+semiremorca.
Pe locul al doilea din punct de vedere al cresterii parcului si, implicit, al activelor, se situeaza Dolo Trans Olimpic, din Arges, care a facut investitii in valoare de peste 13,3 milioane de euro in 2014, ajungand in 2015 la un nivel al activelor in valoare de aproape 20 de milioane de euro.
Cresteri importante au mai inregistrat Vlase International, cu peste 12 milioane de euro, pana la 21 de milioane de euro, si Romstyl Impex, tot cu 12 milioane de euro, ajungand anul trecut la active in valoare de 21,7 milioane de euro.
Si International Lazar a crescut destul de mult, cu circa 6,5 milioane de euro, in mare parte reprezentate de activele preluate de la edy Spedition International (camioane, dar si depozite si centre de service).
Cele mai mari scaderi ale activelor le-au inregistrat TIR Express (cu aproape 26 de milioane de euro mai putin), XPO Transport Solutions Romania (fosta Transcondor sau Norbert Dentressangle), cu 23 de milioane de euro mai putin, si Dumagas Transport, cu 2,87 de milioane de euro).

Cum au incheiat anul fiscal primele 500 firme de transport din Romania puteti citi in catalogul TOP ROMANIAN TRANSPORT & LOGISTICS COMPANIES, care va aparea in octombrie 2016 si se va distribui gratuit numai abonatilor revistei Tranzit. Puteti comanda un abonament la tel.: 021 777 06 98/99.

Articole similare

Ad