Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Centrul de distribuție GXO, numit numărul 1 de către IKEA

  • Foto: GXO

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), cel mai mare furnizor de logistică contractuală dedicată din lume, a anunțat că Centrul său de Distribuție din Quakertown, Pennsylvania, a fost clasat pe locul 1 de către IKEA, liderul mondial în domeniul mobilierului pentru casă, în cadrul rețelei sale mondiale de depozite. Clasamentul se datorează excelenței operaționale a GXO și capacității sale de a atinge obiectivele IKEA prin intermediul indicatorilor cheie de performanță (KPI), cum ar fi productivitatea, calitatea proceselor și acuratețea stocurilor.

Departamentul de operațiuni al IKEA a evaluat și a clasificat țările și centrele logistice în funcție de performanțele lor în atingerea unor KPI specifici. În locația din Quakertown, Pennsylvania, GXO are o suprafață de 18.000 de metri pătrați și o echipă cu peste 260 de membri. Totodată, GXO oferă diverse servicii de depozitare, inclusiv livrarea de colete pentru comerțul online, precum și primirea, depozitarea, preluarea, ambalarea și expedierea produselor.

GXO colaborează cu IKEA de mai bine de șase ani, inclusiv în perioada pandemiei. În această perioadă, vânzările online ale IKEA au înregistrat o creștere semnificativă, deoarece consumatorii au petrecut mai mult timp acasă și au investit în proiecte de îmbunătățire a locuințelor. Cu toate acestea, GXO a reușit să răspundă eficient la creșterea cererilor, contribuind la menținerea fluxului de produse și la satisfacerea clienților IKEA.

„Suntem mândri să obținem această clasare pe locul 1 în rândul rețelei globale de Centre de Distribuție pentru Clienți a IKEA. Întotdeauna ne străduim să îndeplinim și să depășim obiectivele clienților noștri, iar echipa noastră din Quakertown și-a dovedit capacitatea de a face acest lucru. Suntem deosebit de recunoscători pentru conlucrarea și leadership-ul puternic al Pamelei Andrews, Manager Operațiuni de Livrare, și al lui Nicholas Colosimo, Manager Operațiuni Furnizori de Servicii, din partea IKEA, pe măsură ce continuăm să creștem împreună. În luna ianuarie a anului trecut, ne-am extins relația cu IKEA în SUA, relație care a început în 2017, și suntem parteneri cu IKEA în Europa de peste 20 de ani, folosind cele mai bune soluții, amploarea și expertiza GXO pentru a sprijini strategia lor de creștere globală. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să ajutăm IKEA să își optimizeze operațiunile logistice din întreaga lume.”,

a declarat Eduardo Pelleissone, Președinte, America și Asia Pacific.

„În aprilie, IKEA a anunțat o investiție de peste 2,2 miliarde USD pe trei ani în strategia noastră de creștere omnichannel în SUA. SUA este una dintre cele mai importante piețe ale noastre și vedem oportunități nelimitate de a ne dezvolta aici și de a ne apropia de clienții noștri cu produse și servicii accesibile. Prin parteneriatul cu GXO, vom continua să construim capacități mai eficiente de reaprovizionare și de livrare a comenzilor.”,

a precizat Tolga Öncü, șeful IKEA retail, Ingka Group.

Articole similare

Ad